Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ponta alege Londra in locul Bucurestiului pentru listarea Romgaz pe bursa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta alege Londra in locul Bucurestiului pentru listarea Romgaz pe bursa

Premierul Victor Ponta va efectua, la inceputul saptamanii viitoare, o vizita in Marea Britanie, unde va asista la inceperea tranzactiilor pe bursa din Londra cu actiunile Romgaz, vandute sub forma de certificate de depozit GDR), au declarat agentiei. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta va participa la listarea Romgaz pe bursa din Londra.

Premierul Victor Ponta va participa, la inceputul saptamanii viitoare, la listarea Romgaz pe bursa din Londra, transmite Mediafax, citand surse guvernamentale. Actiunile Romgaz vor fi vandute pe bursa din Londra sub forma de certificate de depozit. Termenul estimat pentru listarea Romgaz, atat pe bursa din Bucuresti, cat si pe cea de la Londra, este marti, 12 noiembrie. In sedinta de miercuri a Guvernului, premierul Ponta l-a felicitat pe ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, .

Ponta va merge in Marea Britanie, pentru a asista la listarea Romgaz pe bursa din Londra

Premierul Victor Ponta va efectua, la inceputul saptamanii viitoare, o vizita in Marea Britanie, unde va asista la inceperea tranzactiilor pe bursa din Londra cu actiunile Romgaz, vandute sub forma de certificate de depozit GDR), au declarat surse guvernamentale, potrivit Mediafax.

FMI: Listarea Romgaz - un succes, esecul privatizarii CFR Marfa - un pas inapoi

Listarea pachetului de 15% din actiunile Romgaz pe Bursa de Valori Bucuresti reprezinta un succes, potrivit sefului misiunii Fondului Monetar International FMI) in tara noastra, Andrea Schaechter.

Termenul de depunere a ofertelor de servicii de consultanta pentru listarea Romtelecom - prelungit pana pe 21 noiembrie

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a prelungit pana pe 21 noiembrie perioada in care puteau fi depuse ofertele de participare pentru servicii de consultanta in vederea vanzarii pachetului minoritar de actiuni pe care MSI il detine la Romtelecom, potrivit unui comunicat de presa.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )