Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bursa din SUA a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Un disident chinez avertizeaza in privinta prezentei unor spioni in universitatile din SUA

Un profesor universitar chinez care s-a refugiat recent in Statele Unite a avertizat joi in privinta prezentei unor spioni chinezi in cadrul universitatilor americane si a pledat pentru prudenta in cooperarea intre universitati.

Statele Unite au expulzat trei diplomati din Venezuela, pe fondul tensiunilor diplomatice

Statele Unite au decis expulzarea a trei diplomati din cadrul ambasadei Venezuelei la Washington, ca reactie la expulzarea a trei diplomati americani de catre Guvernul de la Caracas, informeaza AFP, citata de.

Regele drogurilor din Mexic, Joaquin Guzman, nu accepta extradarea in Statele Unite ale Americii

Mexicanul Joaquin El Chapo Guzman, infractor considerat cel mai influent traficant de narcotice din lume, incearca sa scape de o posibila extradare in Statele Unite, informeaza AFP.

Pelicula 12 ani de sclavie va fi inclusa, din toamna, in programa scolara a liceelor publice din Statele Unite

Unul din filmele favorite la premiile Oscar, 12 ani de sclavie, a primit, deja, o distinctie de un alt gen. Pelicula va fi inclusa, din toamna, in programa scolara a liceelor publice din Statele Unite, e drept,.

Smartphone-urile Nokia cu Android nu vor fi disponibile pe pietele din SUA, Canada si unele regiuni asiatice

Smartphone-urile Nokia echipate cu sistemul de operare Android, dezvoltat de catre Google, nu vor ajunge pe pietele din SUA, Canada, Coreea sau Japonia, au afirmat oficialii grupului finlandez.

Statele Unite au denuntat reprimarea manifestatiilor democratice in lume (RAPORT).

Washingtonul a denuntat joi utilizarea in crestere a fortelor armate de catre regimurile autoritare pentru reprimarea manifestatiilor democratice in lume, informeaza Mediafax. Guverne autoritare din intreaga lume au utilizat fortele de securitate pentru a-si consolida puterea si pentru a elimina disidenta, cu riscul compromiterii pe termen lung a stabilitatii, securitatii si dezvoltarii economice a tarilor lor, condamna Departamentul de Stat american in raportul privind situatia drepturilor .

Statele Unite au avertizat Rusia ca ar fi o grava greseala interventia militara in Ucraina

Este un merit al fostului presedinte Dmitri Medvedev de a fi avut relatii foarte bune cu Barack Obama. Si este un merit al lui John Kerry de a fi instituit un dialog permanent, de regula telefonic, amical, cu Serghei Lavrov. Dar, daca acum Kerry a formulat un avertisment public, in numele SUA, destinatarul acestui mesaj este la Kremlin.

Statele Unite saluta apropierea Georgiei de NATO si Uniunea Europeana

Apropierea Georgiei de Uniunea Europeana si NATO, in contextul conflictului recent din Ucraina care a antrenat tensiuni intre Vest si Est, a fost salutata, miercuri, de catre secretarul american de Stat, John Kerry, informeaza AFP.

John Kerry: Ucraina nu este campul de lupta intre Rusia si Statele Unite

Conflictul din Ucraina dintre protestatarii proeuropeni si cetatenii rusofili nu reprezinta un camp de lupta intre Est si Vest, a anuntat, marti, secretarul american de Stat John Kerry, precum si omologul sau britanic, William Hague, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )