Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bursele din Brazilia si Mexic inchid in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele din Brazilia si Mexic inchid in scadere

Indicii bursieri din Brazilia si Mexic au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele din SUA si Canada au inchis in crestere

Indicii bursieri din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Bursele din SUA au inchis in scadere

Bursele din Statele Unite au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

N-avem echipa, dar nu prea doare. Peste jumatate dintre romani urmaresc CM de fotbal din Brazilia

Chiar si fara echipa nationala in competitie, sportul rege va fi la el acasa in jumatate din locuintele romanilor pe durata Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), aproape 60% dintre romani vor urmari mai mult sau mai putin cu sufletul la gura meciurile din aceasta competitie.

Rezultate de Carnaval la Mondialul din Brazilia. Se schimba ierarhia favoritelor!

Cupa Mondiala din Brazilia a debutat cu o serie de meciuri care au produs surprize de proportii si care, totodata, au schimbat ierarhia favoritelor. Suporterii din intreaga lume au avut parte de spectacol total in primele meciui ale turneului din tara Carnavalului.

Manifestatiile din Brazilia, de dinaintea startului Cupei Mondiale, au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fotaleza

Manifestatiile impotriva Cupei Mondiale din Brazilia au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor argentinieni.

Chile a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala din Brazilia, 3-1 cu Australia

Chile a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala din Brazilia, reusind sa invinga nationala Australiei cu scorul de 3-1, intr-un meci din grupa B disputat la Cuiaba. Este pentru prima oara din 1962, an in care au.

Bursele din SUA au deschis in urcare

Bursele din Statele Unite au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Perlele comentatorilor de la CM din Brazilia. Calitate execrabila a crainicilor trimisi de TVR la Cupa Mondiala

La aflarea numelor comentatorilor care vor fi trimisi in Brazilia de TVR pentru Campionatul Mondial de fotbal, media din Romania a reactionat prompt, criticand decizia televiziunii publice. Ultimele comentarii de la postul public au aratat ca aceste critici erau, din pacate, indreptatite. Intra in material pentru a vedea ultimele perle ale comentatorilor TVR de la turneul final gazduit de Brazilia.

Bursele europene fluctueaza

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au fluctuat ieri, dupa aparitia informatiei potrivit careia vanzarile retail din SUA au sporit sub asteptari, iar numarul americanilor care solicita ajutor de somaj este in crestere.

VIDEO Inovatia Cupei Mondiale din Brazilia: sprayul care dispare dupa un minut

Arbitrul japonez Yuichi Nishimura a folosit joi, pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale de fotbal, o inovatie menita sa usureze sarcina jucatorilor care executa loviturile libere: sprayul care dispare la un minut dupa ce a fost pulverizat pe gazon. Arbitrul a trasat cu acest spray special o linie in fata zidului la exact 9,15 metri de locul din care urma sa fie executata lovitura libera. Odata ce linia a fost trasata, a fost practic imposibil ca zidul croat sa avanseze cativa pasi spre brazilianul Neymar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )