Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele din SUA si Canada au inchis in urcare

Bursele din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in urcare.

Bursele din America Latina au deschis in crestere

Bursele din America Latina au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

China si India vor lua fata Americii in 2050. Le va permite insa Statele Unite o influenta globala?

Mexic si Indonezia vor surclasa Rusia si Italia inclasamentul primelor 10 economii in urmatorii 35 de ani, in timp ce China, Statele Unite si India isi vor imparti primele trei pozitii, conform prognozelor de Economist Intelligence Unit .

Serghei Ivanov avertizeaza asupra relatiilor dintre Statele Unite si Rusia

Seful administratiei prezidentiale ruse, Serghei Ivanov, a avertizat Statele Unite asupra planului de a amplasa armament greu in estul Europei, in timp ce NATO elaboreaza eventuale planuri pentru conflict in Europa, pentru prima data de la sfarsitul.

Zeci de medici si asistente arestati in Statele Unite pentru frauda. Au incercat sa fure 712 milioane de dolari

Peste 240 de oameni, printre care 46 de medici si asistente, au fost arestati ca urmare a celei mai ample actiuni anticoruptie in sistemul medical desfasurate in ultimii ani in Statele Unite. Medicii au incercat sa fraudeze sistemul de asigurari medicale de stat Medicare) prin retete si prescriptii false in valoare de 712 milioane de dolari. Unitatea americana care lupta impotriva coruptiei din sistemul medical este formata din departamente speciale create in interiorul FBI, a ministerului sanatatii si a biroului procurorului general din fiecare stat american.

Bursele din America Latina au inchis in urcare

Bursele din America Latina au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in urcare.

in cautarea celui mai periculos oras de pe internet, documentarul unei firme din SUA care isi face reclama prezentand Romania ca un rai al infractorilor cibernetici (VIDEO)

O companie de securitate cibernetica din SUA isi face reclama prezentand hackerii din tara noastra. Symantec care detine, intre altele, Norton Antivirus, a produs un film documentar in care prezinta.

Accident naval la granita dintre Statele Unite si Canada

Zeci de oameni au fost raniti dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, pe canalul Saint Lawrence din statul american New York, potrivit Western Morning News si Fox News.

Un vas de croaziera a lovit un dig in apropierea frontierei dintre Statele Unite si Canada: Cel putin 30 de raniti

Cel putin 30 de persoane au fost ranite dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, pe canalul Saint. Lawrence din statul american New York. La bordul navei erau 274 de pasageri, informeaza B1 TV. Potrivit pazei de.

FOTO. 20 iunie 1867 - Generalul roman Pomut cumpara ALASKA, de la RUSI, pentru Statele Unite

Acum 148 de ani, la data de 20 iunie 1867, presedintele SUA, Andrew Johnson, a anuntat oficial ca a cumparat de la Rusia peninsula Alaska. in echipa de negociatori americani s-a aflat George Pomut, general de origine romana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )