Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bursele europene saluta intelegerea dintre Grecia si creditori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele europene saluta intelegerea dintre Grecia si creditori

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, dupa ce Grecia a ajuns la un acord cu creditorii pe marginea reformelor necesare obtinerii finantarii. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele, optimiste dupa intelegerea dintre Grecia si zona euro

Bursele actiunilor de la nivel mondial au crescut ieri, salutand noile discutii menite sa tina Grecia pe linia de plutire, respectiv sa evite iesirea tarii din zona euro, insa moneda unica europeana s-a depreciat inainte ca acordul final sa fie realizat, pe pietele de profil resimtindu-se o nervozitate.

Pietele bursiere - euforice, pe fondul posibilei intelegeri dintre Grecia si creditori

Pietele bursiere - euforice, pe fondul posibilei intelegeri dintre Grecia si creditori .

Negocierile dintre Grecia si creditori s-au BLOCAT din cauza programului de privatizare

Grecia si partenerii sai din zona euro nu s-au inteles luni in privinta conditiilor programului de asistenta financiara, Atena declarandu-se impotriva rolului pe care ar trebui sa il aiba Fondul Monetar.

David Cameron, despre noul acord dintre Grecia si creditorii internationali: Nu trebuie sa subestimam amploarea acestei provocari

Premierul britanic David Cameron cred ca implementarea acordului dintre Grecia si celelalte state din zona euro va fi o misiune care nu trebuie subestimata, potrivit Agerpres. in mod clar, provocarea se va concentra.

Bursele europene deschid in urcare, in special dupa acordul privind Grecia

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare, fiind influentare pozitiv de acordul privind Grecia.

Crestere la actiunile europene, dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic luni, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului.

Bursele europene deschid in scadere

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Grecia: Lideri din coalita guvernamentala acuza tarile care se opun planului de salvare al Greciei ca incearca sa rastoarne guvernul Tsipras

Liderii din cadrul coalitiei guvernamentale din Grecia, condusa partidul de extrema stanga Syriza acuza grupul de tari condus de Germania, care se opune celui de-al treilea plan de salvare a Greciei, ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )