Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bursele, optimiste dupa intelegerea dintre Grecia si zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele, optimiste dupa intelegerea dintre Grecia si zona euro

Bursele actiunilor de la nivel mondial au crescut ieri, salutand noile discutii menite sa tina Grecia pe linia de plutire, respectiv sa evite iesirea tarii din zona euro, insa moneda unica europeana s-a depreciat inainte ca acordul final sa fie realizat, pe pietele de profil resimtindu-se o nervozitate. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele europene saluta intelegerea dintre Grecia si creditori

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, dupa ce Grecia a ajuns la un acord cu creditorii pe marginea reformelor necesare obtinerii finantarii.

GRECIA Zona euro urmeaza sa dea un aviz decisiv asupra ultimelor propuneri de reforma ale Atenei. Surse: Germania ar fi propus un Grexit temporar, de 5 ani. / Olanda: Mai multe guverne europene au indoieli serioase cu privire la angajamentul Atenei/ Dijs

Rezultatul reuniunii de sambata a ministrilor de finante din zona euro, pentru a discuta ultimele propuneri de reforma ale Atenei, este complet deschis, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, potrivit Reuters. Ministrii de finante ai zonei euro urmeaza sa se intalneasca sambata la Bruxelles, la ora 13. 00, ora Romaniei), pentru a discuta o evaluare a propunerilor Atenei facuta de Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International. 40 Lucrarile ministrilor de finante din zona euro au fost suspendate si vor continua duminica. 03 Reprezentantii zonei euro pregatesc o contrapropunere pentru Atena - o lista de masuri cerute Greciei, printre care reforme solide la nivelul pietei muncii si o serie de legi ce ar trebui adoptate chiar incepand de saptamana viitoare, potrivit unor surse apropiate discutiilor, citate deThe Guardian.

Criza din Grecia: Zona euro urmeaza sa dea un aviz decisiv asupra ultimelor propuneri de reforma ale Atenei. Germania: Rezultatul reuniunii de sambata, complet deschis

Rezultatul reuniunii de sambata a ministrilor de finante din zona euro, pentru a discuta ultimele propuneri de reforma ale Atenei, este complet deschis, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, potrivit Reuters. Ministrii de finante ai zonei euro urmeaza sa se intalneasca sambata la Bruxelles, la ora 13. 00, ora Romaniei), pentru a discuta o evaluare a propunerilor Atenei facuta de Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International.

Spania vrea sa vanda obligatiuni de 12,5 miliarde euro

Spania a anuntat, ieri, ca vrea sa lanseze emisiuni de obligatiuni de 12,5 miliarde de euro 13,8 miliarde de dolari) in saptamana curenta, aceasta fiind considerata cea mai ambitioasa vanzare de titluri din ultimii doi ani. Autoritatile de la Madrid vor sa faca acest plasament in conditiile in care piata a salutat intelegerea dintre Grecia si zona euro, care pare sa duca la un nou acord de finantare pentru Atena.

Criza din Grecia. Dupa ce au facut noapte alba, Merkel, Hollande, Tsipras si Tusk vor supune, luni, liderilor din zona euro un proiect de compromis

Un proiect de compromis pentru a mentine Grecia in zona euro a fost pus pe masa de cancelarul german, Angela Merkel, de presedintele francez, Francois Hollande, premierul elen, Alexis Tsipras, si de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa o noapte de negocieri tensionate, sub amenintarea unui Grexit. Acest proiect va fi supus spre aprobare tuturor liderilor din zona euro, a informat luni o sursa apropiata discutiilor, citata de AFP.

Criza din Grecia. Dupa o noapte alba, liderii europeni din zona euro au ajuns la un acord. Juncker: Nu va exista un Grexit

Premierul belgian Charles Michel a anuntat luni dimineata, pe Twitter, ca liderii zonei euro au ajuns la un acord privind un nou plan de salvare a Greciei. Un proiect de compromis pentru a mentine Grecia in zona euro a fost pus pe masa de cancelarul german, Angela Merkel, de presedintele francez, Francois Hollande, premierul elen, Alexis Tsipras, si de presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Nu va exista un Grexit, spune si Juncker.

David Cameron, despre noul acord dintre Grecia si creditorii internationali: Nu trebuie sa subestimam amploarea acestei provocari

Premierul britanic David Cameron cred ca implementarea acordului dintre Grecia si celelalte state din zona euro va fi o misiune care nu trebuie subestimata, potrivit Agerpres. in mod clar, provocarea se va concentra.

Negocierile dintre Grecia si creditori s-au BLOCAT din cauza programului de privatizare

Grecia si partenerii sai din zona euro nu s-au inteles luni in privinta conditiilor programului de asistenta financiara, Atena declarandu-se impotriva rolului pe care ar trebui sa il aiba Fondul Monetar.

NEGOCIERI: Ministrii din Zona Euro incearca sa ajunga la un CONSENS cu Atena

Ministrii de finante din Zona Euro incearca, duminica, sa ajunga la un consens pentru a lansa negocierile cu Grecia asupra noului plan de reforme propus de Atena in schimbul asistentei de la creditorii internationali, dupa ce sambata discutiile s-au incheiat fara niciun rezultat.

Matteo Renzi: Grecia nu trebuie sa fie umilita si nu trebuie sa paraseasca zona euro. Germaniei ii transmit: destul

Premierul italian Matteo Renzi a declarat ca statul elen nu trebuie lasat sa parareasca zona euro si ca ii va cere guvernului german sa accepte acordul propus de Grecia si sa nu o umileasca, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )