Libnet.ro
UNICEF

18:00

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in scadere din cauza declinului neasteptat al salariilor din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in scadere, investitorii punand scaderea tehnica pe un declin neasteptat al salariilor din SUA: Dow Jones a pierdut 0,95%, iar Nasdaq 0,68%. Potrivit cifrelor finale, indicele Dow Jones Industrial Average a pierdut 170,50 de puncte pana la 17. 737,37 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, a scazut cu 32,12 puncte pana la 4. 704,07 puncte.

Bursa de la Bucuresti a inchis prima saptamana din an in scadere

Bursa de la Bucuresti s-a situat pe crestere aproape intreaga sedinta de vineri, dar a trecut in teritoriu negativ spre final si a inchis in scadere, influentata de accelerarea declinului pe pietele externe, iar pe ansamblul primei saptamani din acest.

Cele mai scumpe vile istorice scoase la vanzare in Bucuresti

Cea mai scumpa vila istorica scoasa la vanzare in Bucuresti are un pret de 7,5 mil. euro. Wall-Street. ro va prezinta topul celor mai scumpe proprietati de pe piata, pe baza anunturilor postate pe Imobiliare. ro.

Vanzarile de PC-uri au scazut pentru al treilea an consecutiv, dar au recuperat din decalaj

Vanzarile de calculatoare personale PC-uri) la nivel global s-au redus cu 2,1% in 2014, pentru al treilea an consecutiv, pe fondul scaderii cererii din partea companiilor, iar Lenovo isi mentine pozitia de lider al pietei, fiind urmata de Hewlett.

Penny Market deschide primul magazin nou din acest an, in Bragadiru

Rewe Romania va deschide primul magazin nou Penny Market din acest an, in Bragadiru, judetul Ilfov, si ajunge astfel la o retea nationala de 164 unitati, a anuntat compania.

Studiu Marsh: Romania obtine un scor de 63 din 100 puncte pentru stabilitate politica

Romania a inregistrat un progres in ultimii ani, insa disputa dintre prim-ministru si presedinte poate ingreuna atingerea stabilitatii politice, potrivit raportului Political Risk Map 2015 realizat de Marsh, care atribuie un scor de 62,7 puncte din.

Erste: Inflatia se va situa mult sub 1,5% in prima jumatate din 2015

Inflatia se va situa mult sub marginea inferioara a intervalului tintit de Banca Nationala BNR), de 2,5% plus/minus un punct procentual, in primele sase luni din acest an, urmand sa creasca treptat pana in luna decembrie, spre 1,7%, se arata intr-un.

AFI a finalizat a treia cladire din AFI Park. Cum va arata urmatoarea cladire din proiectul de birouri

AFI Europe Romania a finalizat cea de-a treia cladire de birouri din AFI Park. AFI Park 3 este inchiriata integral de Endava si TELUS International, iar spatiile au fost predate chiriasilor. Compania va livra in acest an si urmatoarea faza a constructiei.

Afacerile din industrie au crescut cu 8% in primele 11 luni din 2014

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa a crescut in primele 11 luni ale anului trecut cu 8% comparativ cu aceeasi perioada din 2013, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS).

ANI cere Camerei Deputatilor revocarea din functie a lui Petre Roman

Agentia Nationala de Integritate ANI) cere Camerei Deputatilor revocarea din functie a lui Petre Roman, dupa ce a constatat incompatibilitatea acestuia, iar raportul a ramas definitiv, Curtea de Apel Bucuresti anuntand ca nu a fost facuta nicio.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )