Libnet.ro
UNICEF

12:30

Business Report: Ce afaceri imobiliare au in Romania cei mai mari miliardari ai lumii; Dan Diaconescu, intr-o operatiune de tip SRI, fara SRI; Investitori din Polonia si Cehia, interesati de CFR Marfa; Piata muncii - usoara revenire, cel mai bun nivel din

Hotnews Hotnews,
Business Report: Ce afaceri imobiliare au in Romania cei mai mari miliardari ai lumii; Dan Diaconescu, intr-o operatiune de tip SRI, fara SRI; Investitori din Polonia si Cehia, interesati de CFR Marfa; Piata muncii - usoara revenire, cel mai bun nivel din

Motoarele de crestere pe 2012: solide cele mici, prost gestionate cele mari. Consumul gospodariilor si consumul guvernamental ar fi trebuit sa ajute anul acesta. Noul BMW Seria 7 a debutat in Romania. Noul BMW Seria 7 a fost prezentat publicului din Romania in cadrul turneului de golf Cupa de Cristal BMW 2012. continuă pe Hotnews

Sunt cei mai mari actori ai Hollywood-ului, dar au ajuns intr-o stare deplorabila. Zici ca sunt boschetari

Nimeni nu stie care este motivul pentru care au ajuns in aceasta stare, dar unii considera ca asa vor sa fuga de ochii paparazzilor. Doi din cei mai mari actori, care au fermecat lumea prin talentul lor.

Bucurestiul, gazda unuia dintre cele mai mari evenimente mondiale de sport electronic.

In perioada 20 - 21 octombrie, Bucurestiul va gazdui penultima etapa din turneul DreamHack Eizo Open, o competitie de referinta pentru sportul electronic mondial. Evenimentul de la Bucuresti este unul decisiv pentru cei mai importanti gameri ai lumii, in vederea calificarii la marea finala DreamHack Winter din noiembrie, din Suedia. La turneul din Capitala, care se va desfasura la TurboHalle, pe o suprafata de 3. 500 de metri patrati, vor veni peste 150 dintre cei mai buni jucatori de .

Cei mai multi straini care stau ilegal in Romania provin din Turcia, Algeria si China.

Cei mai multi straini care stau ilegal in Romania provin din Turcia, Algeria si China, de la inceputul anului fiind depistati 482 de migranti, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrari, informeaza Mediafax. Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari IGI) - Serviciul Depistari si Combaterea Sederii si Muncii Ilegale Bucuresti in cooperare cu lucratorii din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei au desfasurat duminica o actiune pentru combaterea sederii ilegale a .

Romanii sunt cei mai buni platnici ai facturilor, comparativ cu alti europeni-studiu.

Romanii sunt cei mai buni platnici ai facturilor comparativ cu alti europeni, 92,2 din totalul facturilor emise intr-un an pentru persoane fizice fiind achitate la termen, releva editia 2012 a studiului agentiei de colectare a creantelor EOS KSI, prezentat marti de directorul general al reprezentantei din Romania, Georg Kovacs, potrivit Agerpres. Pe de alta parte, daca intarzie cu plata unei facturi, romanii nu o mai platesc deloc, fiind campioni detasati in Europa la acest capitol, sumele .

Business Report: Cine i-a deschis lui DD portile catre Oltchim; Granzii energetici de peste Ocean au pus ochii pe bogatiile noastre; Un roman a inventat primul scaner de avioane din lume; Primele calcule cu costul incalzirii: vine-o iarna cu facturi mai m

Tarile bogate ale UE se mentin tare pe pozitii: nu vor sa mai dea bani pentru cele sarace. Viitorul buget al Europei, departe de un compromis. Consiliul pentru Afaceri Generale CAG) nu a facut progrese. Trei bile negre: Petrom, Cuprumin si acum Oltchim. Traseul care ne poate exclude de pe harta investitorilor. Dupa esecul ofertei Petrom si colapsul privatizarii Cuprmin, Oltchim risca sa devina o noua.

Business report: CONSECINTA: Ce risca Dan Diaconescu daca nu vine cu banii pentru Oltchim; Statul vrea sa taxeze tot ce misca in curtea proprietarilor; Transportatori feroviari: Guvernul privatizeaza pe genunchi CFR Marfa

De ce banii promisi de Diaconescu nu pot ajunge la angajatii Oltchim. Banii pe care Dan Diaconescu a promis ca ii va plati statului, pentru pachetul de 54% din actiuni la Oltchim, se vor indrepta catre plata salariilor. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie de 100 de milioane dolari. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie majora de circa 100 milioane de dolari. Este vorba pentru construirea unei.

Nordul Capitalei, zona cu cele mai mari diferente de pret intre locuintele noi si cele vechi.

Nordul continua sa fie cea mai scumpa zona a Capitalei. Desi primavara anului 2012 a adus o scadere a preturilor, zona rezidentiala de nord isi mentine valorile de achizitie foarte mari, mai ales pentru apartamentele cu trei si patru camere. Interesant de subliniat este faptul ca pretul locuintelor noi este cu mult mai mare fata de cel al proprietatilor vechi, lucru pe care nu il observam atat de evident si in celelalte zone ale orasului. Preturile spatiilor de locuit din zona de nord au .

Romanii isi pot satisface una din cele mai mari placeri prin doar 8 minute de munca. Cei mai putin norocosi sunt indienii

In Romania berea este inca ieftina. Cel putin daca ne uitam la cat trebuie sa munceasca un roman ca sa cumpere o jumatate de litru de bere. Colegul nostru George Ciubotaru ne spune cum arata acest.

Consiliul Afaceri Generale: Romania si Bulgaria trebuie sa continue progresele facute de Parchet si de DNA

Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania si Bulgaria va fi mentinut, deoarece reprezinta un instrument potrivit pentru a ajuta cele doua tari in atingerea obiectivelor. Sunt concluziile Consiliului.

Cei mai buni bedefili, premiati la Constanta.

Cea de-a XXII-a editie a Salonului International al Benzii Desenate din Romania, organizat de Alianta Franceza din Constanta in colaborare cu Asociatia Bedefililor din Romania, Muzeul de Arta din Constanta, Ambasada Frantei si delegatia Wallonie-Bruxelles, s-a incheiat duminica. Ultima zi a Salonului a debutat, ca si vineri si sambata, cu sesiuni de autografe ale autorilor de banda desenata romani si straini, publicul numeros profitand din plin de prezenta acestora la manifestare. Ziua a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )