Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sunt cei mai mari actori ai Hollywood-ului, dar au ajuns intr-o stare deplorabila. Zici ca sunt boschetari

Antena3 Antena3,
Sunt cei mai mari actori ai Hollywood-ului, dar au ajuns intr-o stare deplorabila. Zici ca sunt boschetari

Nimeni nu stie care este motivul pentru care au ajuns in aceasta stare, dar unii considera ca asa vor sa fuga de ochii paparazzilor. Doi din cei mai mari actori, care au fermecat lumea prin talentul lor. continuă pe Antena3

Fraudele cu fonduri europene sunt mai mari decat cele raportate - presa.

Fraudele cu fonduri europene sunt mult mai mari decat cele 600 de milioane de euro raportate de statele membre ale Uniunii Europene in 2010, relateaza publicatia electronica EUobserver. com, potrivit Mediafax. Extinderea activitatilor ilicite care aduc pierderi in bugetul Uniunii Europene este cu adevarat socanta . ) Consideram ca suma reala este mult mai mare, a declarat joi comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding. Anul trecut, bugetul Uniunii Europene a fost de 125,5 miliarde .

Fraudele cu fonduri europene, mai mari decat se credea initial. Reading cere o lege federala

Fraudele cu fonduri europene sunt mult mai mari decat cele 600 de milioane de euro raportate de statele membre ale UE in 2010. Cifrele activitatilor ilicite care aduc pierderi in bugetul Uniunii Europene sunt cu.

Mechel inchide combinatul Otelu Rosu, activul cu cele mai mari sanse sa fie scos la ...

Producatorul rus de otel Mechel va inchide in luna octombrie combinatul Ductil Steel Otelu Rosu pe termen nedefinit, acesta fiind activul cu cel mai mari sanse sa fie scos la vanzare, a declarat o sursa de la Mechel Romania pentru portalul Platts, parte a grupului McGraw-Hill, relateaza Mediafax. Angajatii de la Otelu Rosu vor fi pastrati fara a se confrunta cu perspectiva concedierilor, spre deosebire de personalul de la combinatul detinut de Mechel la Campia Turzii. Ductil Steel Otelu Rosu .

Cei mai multi straini care stau ilegal in Romania provin din Turcia, Algeria si China.

Cei mai multi straini care stau ilegal in Romania provin din Turcia, Algeria si China, de la inceputul anului fiind depistati 482 de migranti, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrari, informeaza Mediafax. Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari IGI) - Serviciul Depistari si Combaterea Sederii si Muncii Ilegale Bucuresti in cooperare cu lucratorii din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei au desfasurat duminica o actiune pentru combaterea sederii ilegale a .

Premiile Emmy 2012: Homeland si Modern Family, cele mai bune seriale

Cea de-a 64-a editie a Premiilor Emmy si-a desemnat castigatorii, duminica seara, la Los Angeles, informeaza Huffington Post. Cei mai mari actori din serialele de televiziune ale momentului au fost premiati.

Paradoxul bucurestean. Unul din cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca

Bucuresti pare sa fie orasul paradoxurilor. Unul dintre cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca. Mai mult de un sfert din salariul unui bucurestean se duce pe taxe si asigurari.

Cei mai buni pescari din lume se intrec pe lacul Corbu.

Campionatul Mondial de pescuit la crap, la care participa 21 de delegatii din Europa, dar si de pe alte continente, se desfasoara pentru prima data in Romania. Romania nu a organizat multe campionate mondiale pe teritoriul sau. Cu atat mai importanta este stirea urmatoare: Lacul Corbu din Constanta va gazdui a XIV-a editie a Campionatului Mondial de pescuit la crap, eveniment care incepe pe 27 septembrie. Pentru a face ca totul sa fie cum scrie la carte adica in cerintele Federatiei .

Victor Ponta: Sustin actuala impartire a tarii, dar daca sunt propuneri mai bune, le discutam

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Targu Mures, ca sustine forma in care este acum impartita Romania, dar daca va exista o propunere mai buna, la anul, aceasta va fi discutata, relateaza Mediafax.

Ponta: Sustin actuala impartire a tarii, dar daca sunt propuneri mai bune, le discutam.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Targu Mures, ca sustine forma in care este acum impartita Romania, dar daca va exista o propunere mai buna, la anul, aceasta va fi discutata, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat ca sustine actuala structura, insa, daca va exista o propunere mai buna, va fi discutata la anul. Despre viitoarea impartire pe regiuni a Romaniei, opinia Guvernului pe care il conduc si a USL o stiti foarte bine, 2013 trebuie sa fie anul in care facem .

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )