Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cei mai multi straini care stau ilegal in Romania provin din Turcia, Algeria si China.

România Liberă România Liberă,
Cei mai multi straini care stau ilegal in Romania provin din Turcia, Algeria si China.

Cei mai multi straini care stau ilegal in Romania provin din Turcia, Algeria si China, de la inceputul anului fiind depistati 482 de migranti, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrari, informeaza Mediafax. Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari IGI) - Serviciul Depistari si Combaterea Sederii si Muncii Ilegale Bucuresti in cooperare cu lucratorii din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei au desfasurat duminica o actiune pentru combaterea sederii ilegale a . continuă pe România Liberă

Sunt cei mai mari actori ai Hollywood-ului, dar au ajuns intr-o stare deplorabila. Zici ca sunt boschetari

Nimeni nu stie care este motivul pentru care au ajuns in aceasta stare, dar unii considera ca asa vor sa fuga de ochii paparazzilor. Doi din cei mai mari actori, care au fermecat lumea prin talentul lor.

Cei mai buni bedefili, premiati la Constanta.

Cea de-a XXII-a editie a Salonului International al Benzii Desenate din Romania, organizat de Alianta Franceza din Constanta in colaborare cu Asociatia Bedefililor din Romania, Muzeul de Arta din Constanta, Ambasada Frantei si delegatia Wallonie-Bruxelles, s-a incheiat duminica. Ultima zi a Salonului a debutat, ca si vineri si sambata, cu sesiuni de autografe ale autorilor de banda desenata romani si straini, publicul numeros profitand din plin de prezenta acestora la manifestare. Ziua a .

FOTO Concursul CELOR MAI NEOBISNUITE MUSTATI.

Campionatul European al Mustatilor si al Barbilor a avut loc weekendul acesta, in estul Frantei, potrivit publicatiei britanice Daily Mail. Concurentii, peste 100 de barbati de pe intreg continentul, s-au intalnit la Wittersdorf, langa Mulhouse, ca sa participe la competitie. Cei mai multi dintre acestia au purtat costume si palarii extravagante, care sa le completeze infatisarea neobisnuita. Mai jos puteti vedea o galerie foto a celor mai iesiti din comun barbati din Europa.

Cei mai buni pescari din lume se intrec pe lacul Corbu.

Campionatul Mondial de pescuit la crap, la care participa 21 de delegatii din Europa, dar si de pe alte continente, se desfasoara pentru prima data in Romania. Romania nu a organizat multe campionate mondiale pe teritoriul sau. Cu atat mai importanta este stirea urmatoare: Lacul Corbu din Constanta va gazdui a XIV-a editie a Campionatului Mondial de pescuit la crap, eveniment care incepe pe 27 septembrie. Pentru a face ca totul sa fie cum scrie la carte adica in cerintele Federatiei .

Becali, multumit de rezultatul cu Rapid: Cat traiesc eu, Paszkany nu o sa mai castige campionatul/ Copos: Avem multi jucatori care pacalesc fotbalul la Rapid

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seara, dupa derbiul cu Rapid, ca echipa sa se va distanta in clasamentul Ligii I si ca patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, nu va mai castiga titlul, cat.

Scandal medical in India: Mai multi doctori, acuzati ca au facut false operatii de indepartare a uterului pentru a lua bani de la guvern

Doctorii din mai multe spitale aflate in Bihar, India, sunt acuzati ca au facut mai multe false operatii de indepartare a uterului cu scopul de a primi bani de la guvern. Mii de femei sarace din regiune au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )