Libnet.ro
UNICEF

10:00

Business Report: Cum arata cea mai lunga autostrada suspendata din Romania; Economia, in genunchi. Intra in insolventa firme din ce in ce mai mari; Avertisment Bundersbank: Criza din zona euro este la fel de amenintatoare ca acum un an; Uzina de camioane

Hotnews Hotnews,
Business Report: Cum arata cea mai lunga autostrada suspendata din Romania; Economia, in genunchi. Intra in insolventa firme din ce in ce mai mari; Avertisment Bundersbank: Criza din zona euro este la fel de amenintatoare ca acum un an; Uzina de camioane

Ce nu am aflat de la FMI si ne poate costa scump. Tonul negativ de ieri al reprezentantilor FMI ar putea ascunde probleme mari la nivelul economiei. Masurile sociale au indispus Fondul. Declin de 7,2% pentru economia Greciei. Economia Greciei a inregistrat o scadere de 7,2% in trimestrul al treilea din 2012, fata de aceeasi perioada a anului trecut, anunta Elstat. continuă pe Hotnews

Business report: Cazul clientei cu cea mai mica dobanda din Romania. Cu executorul la poarta, BCR a aplicat, in sfarsit, decizia Inaltei Curti; Negocierile secrete pentru combinatul din Valcea. TISE ar putea primi managementul gratuit la Oltchim; Noul mod

Liviu Voinea: Reducerea cotei unice la 12% ar taia 7,3 miliarde de lei din buget. Voinea e de acord, dar numai punctual, mai exact cu scaderea cotei doar pentru persoanele cu venituri mici, nu pentru toti. Vasile Mihoc are opt clase si singura mina profitabila din Romania: scoate dolomita pentru agricultura. Are doar opt clase primare, dar s-a descurcat de minune in viata. In 2000, a cumparat o mina.

Business report: ANALIZA Are nevoie Romania de un nou acord cu FMI?; Ai avut restante la banca? Vezi daca mai poti obtine un imprumut; Stii cate minute ai vorbit la mobil luna asta? Aplicatia care iti calculeaza factura la telefon si de acum 10 ani; BNR a

Ce trebuie sa stii pentru a te stabili in cea mai bogata tara din Europa, care nu face parte din UE. Aceasta tara este considerata una din cele mai bogate din lume si nu este afectata de. Societatea Romana de Comert si industrie, o solutie pentru finantarea Oltchim. Fondul Monetar International FMI) nu este de acord cu infuzia de capital de la stat pentru salvarea Oltchim Ramnicu Valcea, sustin surse din.

Actrita Emma Stone a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie din SUA

Actrita Emma Stone Culoarea sentimentelor/The Help) a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie din Statele Unite ale Americii de editia americana a revistei Vogue. in top 3 mai apar actrita.

Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie.

Cea mai mica temperatura din acest anotimp. La Pasul Tihuta au fost minus 7,2 grade Celsius

Temperatura a scazut, joi, pana la minus 7,2 grade Celsius, la baza Pasului Tihuta care face legatura intre Transilvania si Moldova, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din acest anotimp, informeaza.

Inspectie la cea mai VECHE CENTRALA NUCLEARA din SUA, dupa trecerea uraganului Sandy.

Autoritatea pentru siguranta nucleara din Statele Unite NRC) a anuntat, marti, lansarea unei misiuni de inspectie la centrala din Oyster Creek, cea mai veche din tara, unde a fost declansata o procedura de alerta dupa trecerea uraganului Sandy, la sfarsitul lui octombrie, informeaza Mediafax. Intr-un comunicat, NRC explica faptul ca trei dintre anchetatorii sai lucreaza in aceasta centrala situata in New Jersey est) ca raspuns la intrebarile ridicate de impactul uraganului Sandy asupra .

Cea mai ieftina insula din SUA, scoasa la vanzare pentru 120.000 de dolari

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, devenind instantaneu cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de.

Afla care este cea mai ieftina insula din SUA.

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, potrivit b1. ro. Ea a devenit, astfel, cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de 2. 000 de metri patrati si gazduieste pe teritoriul sau o cabana de 37 de metri patrati, construita in 1960, scrie Huffington Post. Pretul mic se justifica si prin faptul ca insula nu este situata chiar intr-o zona tropicala. In timpul ierii, temperaturile scad sub zero .

Cea mai populara imagine din toate timpurile este facuta pe un teren de baschet

Realizata pe pelicula si vazuta pentru prima oara cateva ore mai tarziu dupa ce a fost developata, imaginea de mai jos a fost definita ca fiind cea mai importanta, populara si remarcabila poza din toate timpurile. Imaginea a luat locul intai intr-un top realizat de Sports Illustrated, o autoritate importanta din domeniul sportiv, dar nicidecum din domeniul fotografiei artistice. Interesant este insa ca multe dintre imaginile care fac istorie nu au neaparat o latura artistica ci pur si simplu acel .

Robert Sarovic la cea mai buna prestatie personala in acest sezon

Robert Sarovic, noul capitan al echipei BC Timisoara, a realizat cea mai buna prestatie personala stagionala in victoria repurtata asupra lui BCM U Pitesti, scor 82-76. Meciul a avut loc la Sala Constantin Jude si conteaza pentru etapa a 6-a i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )