Libnet.ro
UNICEF

00:08

Business Report: Dolarul, nesigur in ziua alegerilor din Statele Unite; Amanarea adoptarii euro. Modelul polonez si implicatiile pentru Romania; Pana la finele anului vom putea circula pe inca 32,5 kilometri de autostrada; Facelift pentru SEAT Ibiza Cupra

Hotnews Hotnews,
Business Report: Dolarul, nesigur in ziua alegerilor din Statele Unite; Amanarea adoptarii euro. Modelul polonez si implicatiile pentru Romania; Pana la finele anului vom putea circula pe inca 32,5 kilometri de autostrada; Facelift pentru SEAT Ibiza Cupra

Schimba Romania. O idee japoneza poate salva taranul roman. O timisoreanca de 32 de ani construieste, de cinci ani, o punte intre oraseni si tarani. A vazut sistemul in. Proiectul Unitatilor 3 si 4 de la Cernavoda nu este atractiv pentru investitorii privati. Franklin Templeton FT), administratorul Fondului Proprietatea FP), considera. continuă pe Hotnews

Dolarul, nesigur in ziua alegerilor din Statele Unite

Dolarul a scazut usor ieri, pe pietele externe, fata de majoritatea valutelor partenerilor comerciali ai SUA, investitorii asteptand rezultatul alegerilor prezidentiale din State.

Site-uri, bloguri si conturi Twitter de urmarit in timpul alegerilor din SUA

Alegerile prezidentiale din Statele Unite pot fi urmarite pe numeroase site-uri de presa, conturi Twitter, bloguri si aplicatii pentru smartphones, relateaza AFP, care prezinta o lista in acest sens, preluata de Mediafax .

Spectacolul alegerilor din SUA, in direct pe B1 TV: Urmareste editiile speciale si afla primul cine va conduce America in urmatorii 4 ani

B1 TV prezinta, in direct, in noaptea de 6 spre 7 noiembrie, spectacolul alegerilor din SUA, intr-un maraton jurnalistic de 12 ore, la capatul caruia vei afla cine va fi presedintele Americii pentru urmatorii pat.

Business Report: Romania, condamnata la austeritate; Cat ne-ar costa reteaua europeana de autostrazi?; Cum alegi si cand trebuie sa montezi anvelopele de iarna; Sunt in constructie mai multe centrale nucleare decat inainte de Fukushima

Somajul, prima profesie dupa terminarea studentiei. Din amfiteatru, direct in somaj: aproape 40. 000 de absolventi de facultate stau pe bara, in timp ce. Marti platim a doua rata la datoria catre FMI. Cum o vom resimti. Ziua de 6 noiembrie este prevazuta ca data scadenta pentru plata celei de-a doua rate a datoriei.

Influenta alegerilor din SUA asupra cursului euro si dolarului

Dolarul s-a apreciat fata de euro cand democratii au fost la putere si a pierdut teren in perioada republicanilor. In mandatul lui Barack Obama, in ciuda volatilitatii, cursul de schimb a revenit la cotatiile de acum 4 ani, insa exista premizele unor modificari considerabile in functie de rezultatul alegerilor de maine, se arata intr-o analiza Admiral Markets.

Influenta alegerilor din SUA asupra cursului euro si dolarului

Dolarul s-a apreciat fata de euro cand democratii au fost la putere si a pierdut teren in perioada republicanilor, se arata intr-un comunicat de presa al Admiral Markets remis redactiei.

Ziua alegerilor n America

Pe scurt: 1. Potrivit majoritatii sondajelor, Obama are prima sansa. Este posibil ca votul pentru Obama sa fie supraestimat puternic in sondaje din motive de esantionare, si Romney sa obtina o victorie confortabila.

Wall Street, cresteri minime si prudenta inaintea alegerilor din SUA

New York Stock Exchange NYSE) a incheiat ieri o sedinta bursiera ezitanta, investitorii fiind prudenti in ajunul alegerilor prezidentiale din SUA, relateaza sursele de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )