Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dolarul, nesigur in ziua alegerilor din Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dolarul, nesigur in ziua alegerilor din Statele Unite

Dolarul a scazut usor ieri, pe pietele externe, fata de majoritatea valutelor partenerilor comerciali ai SUA, investitorii asteptand rezultatul alegerilor prezidentiale din State. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Dolarul, nesigur in ziua alegerilor din Statele Unite; Amanarea adoptarii euro. Modelul polonez si implicatiile pentru Romania; Pana la finele anului vom putea circula pe inca 32,5 kilometri de autostrada; Facelift pentru SEAT Ibiza Cupra

Schimba Romania. O idee japoneza poate salva taranul roman. O timisoreanca de 32 de ani construieste, de cinci ani, o punte intre oraseni si tarani. A vazut sistemul in. Proiectul Unitatilor 3 si 4 de la Cernavoda nu este atractiv pentru investitorii privati. Franklin Templeton FT), administratorul Fondului Proprietatea FP), considera.

Site-uri, bloguri si conturi Twitter de urmarit in timpul alegerilor din SUA

Alegerile prezidentiale din Statele Unite pot fi urmarite pe numeroase site-uri de presa, conturi Twitter, bloguri si aplicatii pentru smartphones, relateaza AFP, care prezinta o lista in acest sens, preluata de Mediafax .

Premiera in Statele Unite: Doua state, Colorado si Washington, aproba consumul de marijuana in scop recreativ

Partizanii casatoriilor homosexuale, ai consumului de canabis in scopuri recreative si ai finantarii din fonduri publice a avorturilor sunt printre primii castigatori ai zecilor de referendumuri organizate marti in Statele Unite, in acelasi timp cu alegerile prezidentiale, scrie AFP.

Alegeri prezidentiale in Statele Unite ale Americii: S-au deschis primele birouri de vot

Primele birouri de vot s-au deschis marti dimineata in Statele Unite ale Americii la ora 06,00 11,00 GMT) pentru alegerile prezidentiale, unde vor trebui sa aleaga intre democratul Barack Obama si republicanul Mitt Romney, scrie AFP.

Spectacolul alegerilor din SUA, in direct pe B1 TV: Urmareste editiile speciale si afla primul cine va conduce America in urmatorii 4 ani

B1 TV prezinta, in direct, in noaptea de 6 spre 7 noiembrie, spectacolul alegerilor din SUA, intr-un maraton jurnalistic de 12 ore, la capatul caruia vei afla cine va fi presedintele Americii pentru urmatorii pat.

ALEGERI SUA. Maine este ZIUA CEA MARE in care America isi va afla noul presedinte. Care au fost atacurile din ultimele zile de campanie

Maine este marea zi a alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar cozile au devenit din ce in ce mai lungi la sectiile de vot din intreaga tara. Mitt Romney si Barack Obama incearca pe ultima suta.

ALEGERI SUA. Maine este ZIUA CEA MARE. Obama si Romney sunt despartiti de un procent in sondaje

Maine este marea zi a alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar cozile au devenit din ce in ce mai lungi la sectiile de vot din intreaga tara. Mitt Romney si Barack Obama incearca pe ultima suta.

Influenta alegerilor din SUA asupra cursului euro si dolarului

Dolarul s-a apreciat fata de euro cand democratii au fost la putere si a pierdut teren in perioada republicanilor. In mandatul lui Barack Obama, in ciuda volatilitatii, cursul de schimb a revenit la cotatiile de acum 4 ani, insa exista premizele unor modificari considerabile in functie de rezultatul alegerilor de maine, se arata intr-o analiza Admiral Markets.

Influenta alegerilor din SUA asupra cursului euro si dolarului

Dolarul s-a apreciat fata de euro cand democratii au fost la putere si a pierdut teren in perioada republicanilor, se arata intr-un comunicat de presa al Admiral Markets remis redactiei.

Alegerile din SUA, impuls pentru bursele europene

Bursele europene s-au inscris pe un curs ascendent ieri, pentru prima oara in ultimele patru sesiuni, in contextul alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )