Libnet.ro
UNICEF

00:07

C.H.I.P, cel mai ieftin computer din lume, la doar 9$

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
C.H.I.P, cel mai ieftin computer din lume, la doar 9$

Un nou proiect Kickstarter atrage atentia un computer portabil ce poate fi folosit pentru multimedia, jocuri retro dar si procese tip Word, ce are pretul de 9$. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai ieftin computer: te costa cat doua shaorme mari

Daca Raspberry Pi este un computer intreg care poate fi achizitionat cu doar 35 de dolari, atunci CHIP, un mini-calculator care se finanteaza pe Kickstarter, atinge un nou record: costa doar 9 dolari.

Computerul care vrea sa revolutioneze PC-ul: Ce poate face un computer de 9 dolari

Raspberry Pi a reinventat computerul, dar a venit momentul ca CHIP sa fie cel mai ieftin microcomputer. La baza poate fi clasificata drepto noua placa de dezvoltare incredibil de accesibila. in practica insa incorporeaza toata functionalitatea unui PC cu specificatii decente intr-un pachet incredibil de compact. Pagina de pe Kickstarter a campaniei de finantare pentru [] Computerul care vrea sa revolutioneze PC-ul: Ce poate face un computer de 9 dolari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun telefon fara touchscreen. Telefoane clasice care merita cumparate

Am analizat pentru voi care este cel mai bun telefon fara touchscreen de pe piata si am strans mai multe modelede telefoane clasicecare sunt accesibile ca pret si rezistente. Cu toate ca telefoanele de tip smartphone au devenit din ce in ce mai pupulare, exista si persoane inca interesate de modelele clasice de telefoane mobile [] Cel mai bun telefon fara touchscreen. Telefoane clasice care merita cumparate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau

Pretul SSD-urilor nu e foarte accesibil, dar aceste medii de stocare ating capacitati din ce in ce mai spectaculoase. Anul acesta ajung la 6TB. intr-o lume ideala am profita cu totii de saltul in performanta asigurat de adoptia unui SSD. Cei mai multi dintre noi prefera insa sa foloseasca in continuare hard disk-uri clasice din [] Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lira sterlina - la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni, fata de dolar

Lira sterlina a urcat, vineri, pana la cel mai ridicat curs din ultimele doua luni fata de dolar, inregistrand, totodata, cel mai important avans in randul valutelor majore, in urma alegerilor de joi, din Marea Britanie, in care conservatorii au obtinut o victorie surprinzatoare.

Cel mai bun sef din lume: Un chinez a organizat o excursie in Franta pentru 6.400 de angajati

Un chinez este la un pas de a castiga titlul de cel mai bun sef din lume, dupa ce a organizat pentru 6. 400 de angajati ai companiei sale o excursie de patru zile in Franta. Uriasul grup de turisti au vizitat.

Discursul lui Klaus Iohannis la receptia oferita cu prilejul Zilei Europei: Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata. / Adoptarea euro reprezinta cel mai important proiect de tara dupa aderarea la UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, in discursul rostit cu ocazia receptiei oferite cu prilejul Zilei Europei, ca Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata, un partener angajat in sustinerea statului de drept, in apararea libertatii fundamentale si in promovarea economiei de piata. Seful statului a subliniat si faptul ca Adoptarea monedei unice euro reprezinta, fara indoiala, cel mai important proiect de tara dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Aderarea la zona euro impune, insa, o pregatire serioasa si un efort sustinut si bine coordonat in urmatorii ani din partea tuturor actorilor relevanti - politici, guvernamentali, bancari. Iohannis a mai tinut sa sublinieze ca Am convingerea ca, in scurt timp, vom face pasi semnificativi pentru a deveni membri ai Spatiului Schengen.

OnePlus Two va folosi cel mai controversat procesor al momentului

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2015, OnePlus Two va fi construit in jurul unui SoC rau famat, Qualcomm Snapdragon 810. Dupa ce anul trecut foarte multi si-au dorit un OnePlus One si nu au putut sa puna mana pe el din pricina unui sistem foarte complex de invitatii si vanzari rapide la [] OnePlus Two va folosi cel mai controversat procesor al momentului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar

Lira sterlina a atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolari, inregistrand si cel mai mare avans intre valutele importante, in urma alegerilor in care conservatorii sunt pe cale sa .

in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul

Nici o functie noua nu este introdusa in Facebook permanent fara o perioada de testare in care este agregat feedback-ul unui grup restrans de utilizatori. Fara echivoc, Facebook este cea mai mare retea sociala de pe mapamond. Din acest motiv, daca ceva merge prost, numarul celor frustrati poate depasi un miliard de persoane. Pentru a [] in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )