Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau

Playtech Playtech,
Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau

Pretul SSD-urilor nu e foarte accesibil, dar aceste medii de stocare ating capacitati din ce in ce mai spectaculoase. Anul acesta ajung la 6TB. intr-o lume ideala am profita cu totii de saltul in performanta asigurat de adoptia unui SSD. Cei mai multi dintre noi prefera insa sa foloseasca in continuare hard disk-uri clasice din [] Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

GALERIE FOTO. Adamstown, capitala cea mai mica din lume. Cati locuitori are

Adamstown, capitala insulelor Pitcairn, are doar 56 de locuitori si este capitala cea mai mica din lume. Insulele Pitcairn sunt formate din patru insule vulcanice, care se regasesc in sudul Oceanului Pacific si sunt teritoriu britanic.

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de petrol din lume

China a detronat Statele Unite din pozitia de cel mai mare importator de titei pentru prima oara in luna aprilie si este de asteptat ca achizitiile tarii asiatice sa ramana la un nivel ridicat in ciuda economiei in pierdere de viteza, ceea ce va avea consecinte pe termen lung asupra pietelor petrolului, scrie Reuters.

Cel mai bun sef din lume: Un chinez a organizat o excursie in Franta pentru 6.400 de angajati

Un chinez este la un pas de a castiga titlul de cel mai bun sef din lume, dupa ce a organizat pentru 6. 400 de angajati ai companiei sale o excursie de patru zile in Franta. Uriasul grup de turisti au vizitat.

O tanara de 18 ani are cea mai lunga limba din lume

O tanara de 18 ani din Michigan sustine ca are cea mai lunga limba din lume. Adrianne Lewis reuseste sa isi atinga cu limba varful nasului, dar si barbia sau cotul, o performanta imposibil de realizat pentru oamenii obisnuiti.

Prima liga din Algeria este cel mai echilibrat campionat din lume!

Cu patru runde inaintea finalului de sezon, toate cele 16 echipe din prima divizie algeriana au sanse matematice la titlu, diferenta dintre primul si ultimul loc fiind de 11 puncte.

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar

Lira sterlina a atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolari, inregistrand si cel mai mare avans intre valutele importante, in urma alegerilor in care conservatorii sunt pe cale sa .

in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul

Nici o functie noua nu este introdusa in Facebook permanent fara o perioada de testare in care este agregat feedback-ul unui grup restrans de utilizatori. Fara echivoc, Facebook este cea mai mare retea sociala de pe mapamond. Din acest motiv, daca ceva merge prost, numarul celor frustrati poate depasi un miliard de persoane. Pentru a [] in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase insule din lume. 5 destinatii pitoresti, mai putin cunoscute

Salbatice sau exotice, insulele sunt considerate de multi o destinatie ideala de concediu, chiar daca putini sunt cei care isi permit vacante de lux. National Geographic propune un top cu cele mai frumoase insule din lume.

Cei mai inteligenti copii din lume: micutii geniali care fac parte din Mensa, organizatia celor mai destepti oameni

Cei mai inteligenti copii din lume au un IQ care depaseste adesea 140 de puncte, in vreme ce media este de 100. Printre miciile genii de pe mapamond se numara si romani care la numai 2 ani stiau alfabetul sau sa numere pana la 1.

Fondatoarea Bet365, una dintre cele mai de succes femei din lume. Cum a facut Denise Coates o avere de miliarde construind un colos al pariurilor online

Putini stiu ca in spatele celei mai mari agentii de pariuri online din lume se afla o femeie, fondatoarea Bet365. Britanica Denise Coates 47 de ani) a construit imperiul pariurilor online Bet365 si a facut de la zero o avere de 2,6 miliarde de dolari 2,3 miliarde de euro), fiind una dintre cele mai de success femei din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )