Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cadavrul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane

Antena3 Antena3,
Cadavrul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane

Cadavrul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane, dupa ce aparatul de zbor a aterizat in Germania in acest weekend, a anuntat marti Pentagonul, citat de. continuă pe Antena3

Cadavrul unui adolescent, gasit in trenul de aterizare al unui avion militar american

Cadavrul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane, dupa ce aparatul de zbor a aterizat in Germania in acest weekend, anunta Pentagonul. Pasagerul.

Adolescent mort, gasit in trenul de aterizare al unui avion militar american

Pentagonul a anuntat ca trupul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion de transport militar dupa ce aeronava a aterizat pe un aeroport din Germania.

Un tanar bucurestean a fost gasit MORT pe o plaja din Mamaia

Un tanar de 23 de ani din Bucuresti a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe plaja din nordul statiunii Mamaia, in apropierea unui club, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor.

Un tanar din Bucuresti a fost gasit mort pe plaja din Mamaia

Un tanar in varsta de 23 de ani din Bucuresti a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, pe plaja din nordul statiunii Mamaia, in apropierea unui club, informeaza Mediafax. Reprezentantii.

Tragedie la Mamaia. Un barbat din Bucuresti si fetita sa de 5 ani s-au inecat.Corpul copilului nu a fost gasit

Un barbat din Bucuresti si fetita de 5 ani s-au inecat miercuri, la Mamaia, dupa ce copilul ar fi gasit dintr-o barcuta gonflabila. Corpul copilului nu a fost gasit pana la acest moment, informeaza Mediafax.

Barbatul din Arges, disparut in urma viiturilor, a fost gasit mort dupa cateva ore de cautare

Prefectura Arges a anuntat, marti seara, ca barbatul luat de viitura in timpul zilei a fost gasit mort dupa cateva ore de cautari, informeazaMediafax. Barbatul a fost dat disparut marti.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion care a aterizat de urgenta pe o plaja din Florida

Un barbat din statul american Georgia a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, dupa ce au fost loviti de un avion care a efectuat o aterizare de urgenta pe o plaja din Florida.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion, pe o plaja din Florida

Un barbat a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, dupa ce au fost loviti de un avion, duminica, o plaja din Florida, relateaza nbcnews. com. Pilotul avionului Piper Cherokee a transmis prin radio ca nu va putea.

MAE: Nu a fost gasit niciun roman pe listele de pasageri ale avionului prabusit in Mali

La bordul avionului Air Algerie, prabusit pe 24 iulie in Mali, nu a fost identificat niciun roman, a anuntat, luni, Ministerul de Externe, in urma verificarilor complexe efectuate in evidentele informatizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )