Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cadouri trendy, fancy, cool pentru Ziua Indragostitilor!

ADPM ADPM,
Cadouri trendy, fancy, cool pentru Ziua Indragostitilor!

Valentines Day este un prilej pentru indragostitii din intreaga lume de a-si arata dragostea! Totusi, daca ursuletii din plus si inimioarele rosii ti se par prea mult, ai la dispozitie si cadouri trendy, fancy, cool prin care iti poti lua jumatatea prin surprindere!. continuă pe ADPM

Romanii au renuntat la cadourile traditionale. Vezi topul ofertelor pentru Ziua indragostitilor

Mai sunt cateva zile pana la Valentines Day, sarbatoarea indragostitilor in stil american. Asa ca romanii si-au planificat deja surpriza pentru persoana iubita. Au renuntat la cadourile traditionale si.

Produse traditionale si cadouri pentru Ziua indragostitilor la Targul cu Bunatati din Ploiesti

De joi, 13 februarie, pana duminica, 16 februarie, ploiestenii sunt asteptati la savurosul Targ cu Bunatati din centrul Ploiestiului, din zona Hale Parc Toma Socolescu. Producatorii traditionali va asteapta cu cele mai bune preparate, iar mesterii populari cu daruri pentru persoana iubita.

Idei DIY de impachetare a cadourilor de Ziua indragostitilor

Cand zici februarie, te gandesti in mod automat la Ziua indragostitilor. Sarbatoare preponderent comerciala, la fel ca si Halloween-ul, ea este iubita de cei care apreciaza exprimarile exuberante ale trairilor interioare si urata de traditionalisti, care spun ca nu au nevoie de o data anume pentru a-si declara dragostea pentru cei dragi.

Escapada la mare. Cat costa un weekend pe litoral, de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor este un pretext perfect pentru o escapada romantica la mare. Data de 14 februarie pica vineri, la inceput de weekend, numai bine pentru o minivacanta.

De Ziua indragostitilor, muzica si poezie la Calarasi

Muzica si poezie, vineri, de Ziua indragostitilor, la Calarasi. Ovidiu Mihailescu lanseaza pe 14 februarie, ora 13. 00, la sala Euterpe a Directiei pentru Cultura discul O lume de vis si volumul de poezii Cantece de trecut puntea.

De Ziua indragostitilor, clientii Allview primesc accesorii gratuite

Cu ocazia Valentines Day, Allview da miercuri startul campaniei Ziua indragostitilor, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

Targ de Ziua indragostitilor, intr-un mall din Buzau

In perioada 11 - 16 februarie, Galleria Mall Buzau organizeaza Targul indragostitilor. Acesta va fi deschis intre orele 11. Vizitatorii pot achizitiona cadouri pentru cei dragi si obiecte lucrate manual de catre mesteri populari.

Felicitari de Ziua indragostitilor cu dictatori si oameni celebri, inconjurati de inimioare si mesaje siropoase

Pentru ca Valentines Day inseamna dragoste, declaratii, cadouri cu inimioare si bomboane, Ben Kling, un artist ecletic, s-a gandit sa vina cu ceva unic si amuzant. Grafician, muzician, scriitor, animator si.

De Ziua indragostitilor, Teatrul Muzical din Galati va elibera certificate de casatorie pentru o zi

Obisnuiti sa celebreze ziua sfantului patron al indragostitilor galezi, Sf. Dwynwen, Teatrul Muzical Nae Leonard din Galati va organiza vineri un eveniment care va incerca sa imbine traditia catolica cu cea autohtona.

FOTO Lux extrem de Ziua indragostitilor

Pentru amorezii cu dare de mana exista oferte de Valentines Day de care nici cu gandul nu te poti atinge ca simplu angajat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )