Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cadrele didactice vor primi 150 de euro pentru dezvoltare profesionala

Hotnews Hotnews,
 Cadrele didactice vor primi 150 de euro pentru dezvoltare profesionala

Profesorii vor primi din nou bani pentru dezvoltare profesionala, insa aceasta va fi majorata la 150 de euro, a declarat duminica, pentru Agerpres, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Stiti ca bugetele au crescut, ne uitam in executia bugetara, nu in promisiuni. Deja dupa doi ani putem sa vedem executia bugetara. Eu sunt convins ca si pentru 2015 vor creste sumele, in plus am incercat si vom folosi la maximum resursele europene, fondurile structurale in lunile urmatoare. Profesorii vor primi din nou acel instrument, candva era 100 de euro, acum vor fi 150 de euro pentru dezvoltare profesionala, a precizat ministrul. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: Cadrele didactice vor primi 150 de euro pentru dezvoltare profesionala

Profesorii vor primi din nou bani pentru dezvoltare profesionala, insa aceasta va fi majorata la 150 de euro, potrivit ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Stiti ca bugetele au crescut, ne uitam .

Profesorii vor primi bani pentru dezvoltare profesionala: 150 de euro

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, ca profesorii vor primi din nou bani pentru dezvoltare profesionala, insa aceasta va fi majorata la 150 de euro, informeaza b1TV.

3,57 milioane de euro pentru somerii din Campia Turzii

Muncitorii disponibilizati de la combinatul siderurgic Mechel din Campia Turzii, vor primi ajutor din Fondul european de ajustare la globalizare FEAG) pentru a gasi noi locuri de munca, ca urmare a propunerilor aprobate joi de Comisia pentru bugete din Parlamentul European. Ajutorul urmeaza a fi aprobat in plenul Parlamentului si de Consiliul de ministri al Uniunii Europene.

Serviciile de Ambulanta vor primi fonduri suplimentare la rectificarea din septembrie

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat vineri ca serviciile de ambulanta vor primi la rectificarea bugetara din septembrie fonduri suplimentare pentru dotare, reabilitare, consolidare de cladiri, reparatii auto, dar si pentru deblocare de posturi si promovarea personalului.

O asociere de sapte firme va primi 3 mil. de euro pentru inventarierea spatiilor verzi din Capitala

O asociere formata din sapte firme a castigat licitatia pentru atribuirea contractului Inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi al Municipiului Bucuresti, urmand.

Ministrul Sanatatii: Serviciile de Ambulanta vor primi fonduri suplimentare la rectificarea din septembrie

Ministerul Sanatatii va aloca fonduri suplimentare pentru serviciile de ambulanta la rectificarea bugetara din aceasta toamna, pentru dotare, reabilitare, consolidare de cladiri, reparatii auto, dar si pentru.

Comisia pentru bugete a PE aproba un ajutor de 3,57 mil euro pentru fostii angajati de la Mechel

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, joi, raportul eurodeputatului PMP Siegfried Muresan, prin care vor fi alocate 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel.

Basescu, la Scoala de Vara a tineretului PMP: Romania are 106 mil de euro pentru locuri de munca pentru tineret. Guvernul a cheltuit zero

Prezent la Scoala de Vara a tineretului PMP, de la Mamaia, presedintele Traian Basescu a vorbit despre somajul in randul tinerilor, aratand ca Guvernul nu a cheltuit niciun ban din cele 106 milioane de euro,.

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german.

ONG . 9,7 milioane euro pentru societatea civila

Organizatiile neguvernamentale din Romania pot realiza programe de 9,7 milioane de euro daca acceseaza cea de-a doua sesiune de finantare deschisa de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile FDSC) prin Fondul ONG.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )