Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Educatiei: Cadrele didactice vor primi 150 de euro pentru dezvoltare profesionala

B1 B1,
Ministrul Educatiei: Cadrele didactice vor primi 150 de euro pentru dezvoltare profesionala

Profesorii vor primi din nou bani pentru dezvoltare profesionala, insa aceasta va fi majorata la 150 de euro, potrivit ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Stiti ca bugetele au crescut, ne uitam . continuă pe B1

Cadrele didactice vor primi 150 de euro pentru dezvoltare profesionala

Profesorii vor primi din nou bani pentru dezvoltare profesionala, insa aceasta va fi majorata la 150 de euro, a declarat duminica, pentru Agerpres, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Stiti ca bugetele au crescut, ne uitam in executia bugetara, nu in promisiuni. Deja dupa doi ani putem sa vedem executia bugetara. Eu sunt convins ca si pentru 2015 vor creste sumele, in plus am incercat si vom folosi la maximum resursele europene, fondurile structurale in lunile urmatoare. Profesorii vor primi din nou acel instrument, candva era 100 de euro, acum vor fi 150 de euro pentru dezvoltare profesionala, a precizat ministrul.

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Elevii claselor I vor invata dupa fise, iar elevii claselor a II-a vor invata dupa manualele vechi in urmatoarele saptamani

Elevii de clasa I, incepand de maine si pentru o saptamana-doua, vor face recapitularea notiunilor pe care le-au invatat la clasa pregatitoare, dupa care vor invata dupa fise, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Elevii de clasa a II-a vor folosi manualele vechi pentru a parcurge programa, a declarat ministrul, in cadrul unei emisiuni la TVR. Pricopie a precizat ca nu au fost identificate probleme majore in desfasurarea licitatiei pentru manuale digitale, pentru ca altfel CNSC ar fi suspendat sau anulat procedura. Noi ar trebui de maine intr-o saptamana sa anuntam rezultatele cu castigatorii licitatiei pentru manuale, dupa reevaluarea tuturor ofertelor depuse, a mai anuntat ministrul Educatiei.

Profesorii vor primi bani pentru dezvoltare profesionala: 150 de euro

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, ca profesorii vor primi din nou bani pentru dezvoltare profesionala, insa aceasta va fi majorata la 150 de euro, informeaza b1TV.

Serviciile de Ambulanta vor primi fonduri suplimentare la rectificarea din septembrie

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat vineri ca serviciile de ambulanta vor primi la rectificarea bugetara din septembrie fonduri suplimentare pentru dotare, reabilitare, consolidare de cladiri, reparatii auto, dar si pentru deblocare de posturi si promovarea personalului.

Dupa ce a aprobat intrarea de cursanti fara BAC in universitati, ministrul Educatiei intareste ca acestia se pot inscrie in colegii, nu in facultati

Remus Pricopie, ministrul Educatiei, precizeaza in cadrul unui comunicat de presa ca absolventii fara diploma de Bacalaureat se pot inscrie la colegiile pe care le organizeaza universitatile. La doua zile dupa ce a publicat in Monitorul Oficial metodologia de organizare a colegiilor care primesc absolventi de liceu fara bacalaureat, adica actul de care universitatile mai aveau nevoie pentru a incepe inscrierile tinerilor fara BAC, Remus Pricopie intareste ca acestia nu se pot inscrie la facultate, ci in colegiu. Ca o forma de stimulare a continuarii studiilor si de integrare a absolventilor de liceu cu sau fara diploma de Bacalaureat) pe piata muncii, acestia au avut intotdeauna posibilitatea de a urma cursurile unei scoli postliceale. Incepand cu anul scolar 2014-2015, acest lucru se poate face inclusiv in spatiul si sub organizarea unei universitati - Remus Pricopie.

Ministrul Educatiei a aprobat modul de aplicare a programelor pentru cultura generala in invatamantul profesional

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a aprobat ordinul privind aplicarea programelor scolare in invatamantul profesional de stat cu durata de 3 ani si in invatamantul profesional special.

Ministrul Sanatatii: Serviciile de Ambulanta vor primi fonduri suplimentare la rectificarea din septembrie

Ministerul Sanatatii va aloca fonduri suplimentare pentru serviciile de ambulanta la rectificarea bugetara din aceasta toamna, pentru dotare, reabilitare, consolidare de cladiri, reparatii auto, dar si pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )