Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calarasi: Doi soti, ARESTATI, dupa ce ar fi obligat doua adolescente sa se prostitueze

România Liberă România Liberă,
Calarasi: Doi soti, ARESTATI, dupa ce ar fi obligat doua adolescente sa se prostitueze

Doi soti din judetul Calarasi sunt cercetati pentru trafic de minori, dupa ce ar fi obligat doua adolescente in varsta de 14, respectiv 16 ani sa se prostitueze, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Doua adolescente din Hunedoara au jefuit o femeie, furandu-i bijuteriile

O hunedoreanca in varsta de 75 de ani a fost jefuita de doua adolescente, care s-au prezentat la usa ei pentru a-i vinde produse cosmetice. Profitand de neatentia femeii, tinerele i-au furat bijuterii in valoare de peste 2. 200 de lei.

Un roman a murit, iar doi sunt disparuti dupa un accident in Marea Adriatica

Un roman a murit, iar alti doi sunt dati disparuti dupa scufundarea unui pescador, joi, in Marea Adriatica, in largul coastelor Italiei, potrivit Mediafax.

UPDATE Schimbari de program la Pro TV: Lectii de viata nu va mai fi difuzat de la ora 18.00. Decizia vine dupa doar doua editii cu audiente slabe

Emisiunea Pro TV Lectii de viata, care a inregistrat audiente mult sub asteptari in primele doua editii, de luni si marti, tragand in jos si audienta Stirilor de la ora 19. 00, va fi mutata din intervalul orar 18-19. 00, potrivit informatiilor HotNews. ro. UPDATE Din informatiile HotNews. ro, schimbarea va avea loc incepand de maine, 2 aprilie. O varianta de lucru, ce ar putea fi la randul sau schimbata, este ca Maruta sa revina pe vechiul sau interval, iar Lectii de viata sa fie difuzat de la 16.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )