Libnet.ro
UNICEF

13:30

Calatori disperati pe Autostrada Soarelui: Aproape ca nu se misca nimic

Adevărul Adevărul,
Calatori disperati pe Autostrada Soarelui: Aproape ca nu se misca nimic

Ninsoarea si viscolul care au lovit cu putere au blocat aproape partea de sud si sud-est a tarii. Au fost drumuri inchise, masini inzapezite, manevre portuare suspendate, trenuri anulate. Singura bucurie a fost a celor mici care vor avea parte de o zi libera. continuă pe Adevărul

Doua microbuze si doua autoturisme, blocate pe Autostrada Soarelui

Doua microbuze cu pasageri si doua autoturisme sunt blocate, duminica, pe Autostrada Soarelui, autovehiculele aflandu-se in spatiile de servicii in momentul in care aceasta a fost inchisa, iar pompierii din.

Viscolul inchide drumuri. Autostrada Soarelui, DN41, DN3 si DN4, blocate de zapezi

Din cauza viscolului puternic, traficul rutier a fost paralizat in judetul Calarasi. Duminica dimineata, incepand cu ora 08. 00, circulatia a fost inchisa pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti, dar si pe alte 3 drumuri nationale.

Cod portocaliu de ninsori si viscol: starea drumurilor. Autostrada Soarelui, inchisa

Bucurestiul si 11 judete din sud-estul tarii se afla sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pana duminica la ora 20. 00, iar pentru alte 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis Cod galben. Din cauza zapezii troienite, Autostrada Soarelui si mai multe drumuri nationale au fost inchise.

S-a inchis Autostrada Soarelui pe sectorul cuprins intre intre Bucuresti si Drajna

Circulatia rutiera a fost intrerupta, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna.

S-a inchis Autostrada Soarelui pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna

Circulatia rutiera a fost intrerupta, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )