Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Nistor a primit aviz pozitiv din partea CSM: Decretul de numire va merge catre Traian Basescu pentru a fi semnat

B1 B1,
Calin Nistor a primit aviz pozitiv din partea CSM: Decretul de numire va merge catre Traian Basescu pentru a fi semnat

Calin Nistor, candidat pentru functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, a primit, joi, aviz pozitiv din partea membrilor Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. continuă pe B1

Calin Nistor a fost avizat de CSM pentru functia de adjunct al sefului DNA.

Calin Nistor a primit, joi, aviz pozitiv din partea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), informeaza Mediafax. In curs de actualizare Citeste si Calin Nistor vrea limitarea interceptarilor si inregistrarilor audio-video in dosarele DNA Cristian Tantareanu, audiat la DNA pentru DARE DE MITA: Au spus ca ma retin 24 de ore.

Calin Nistor a fost avizat de CSM pentru functia de adjunct al sefului DNA

Calin Nistor a primit, joi, aviz pozitiv din partea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

UPDATE Calin Nistor a fost avizat de CSM pentru functia de adjunct al sefului DNA

Calin Nistor a primit, joi, aviz pozitiv din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), informeaza Mediafax.

Procurorul Calin Nistor, avizat pozitiv de CSM, pentru functia de sef adjunct la DNA

Calin Nistor a primit, joi, aviz pozitiv din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Nistor, nominalizat de.

Cezar Ouatu s-a intors din Suedia: Am primit complimente sincere din partea lui Loreen, Jean Paul Gaultier si alte peronalitati

Cezar Ouatu s-a intors duminica noaptea din Suedia. El s-a declarat multumit de prestatia sa din concurs si a punctat faptul ca rezultatul a fost influentat geopolitic. Desi, Romania, s-a clasat pe locul 13 la.

Calin Nistor, aviz pozitiv pentru functia de procuror-sef adjunct al DNA

Procurorul Calin Nistor a fost, astazi, avizat pozitiv de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), conform surselor de presa.

Calin Nistor, candidat propus pentru functia de procuror sef adjunct al DNA, sustine interviul in fata membrilor CSM

Calin Nistor, candidatul propus pentru functia de procuror ses adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), sustine, joi dimineata, interviul in fata membrilor Sectiei de procurori a Consiliului.

Calin Nistor vrea limitarea interceptarilor si inregistrarilor audio-video in dosarele DNA.

Calin Nistor, propus pentru functia de procuror sef adjunct al DNA, vrea ca interceptarile si inregistrarile audio-video in dosare sa fie folosite doar daca faptele vizate nu pot fi probate prin alte mijloace, pentru a evita intruziunea in viata intima a unei persoane, informeaza Mediafax. Calin Nistor si-a inceput cariera de magistrat in 1995, la Parchetul de pe langa Judecatoria Dragasani, unde a activat pana in 1996. Intre 1996 si 2000, Nistor a fost avocat in Baroul Valcea, apoi a .

Ministrul Justitiei, despre interviul lui Calin Nistor: Cunoaste foarte bine sistemul si poate sa faca buna echipa cu Laura Codruta Kovesi

In urma interviului lui Calin Nistor pentru functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a afirmat ca Nistor ar putea face o echipa buna cu.

Calin Nistor, intervievat joi de Consiliul Superior al Magistraturii pentru a ocupa functia de procuror sef adjunct al DNA

Calin Nistor, candidatul propus pentru functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) va sustine joi interviul in fata sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Nistor a fost propus de ministrul Justitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )