Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu critica nominalizarea lui Marian Munteanu: Este o imbecilitate

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu critica nominalizarea lui Marian Munteanu: Este o imbecilitate

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a afirmat vineri la Ploiesti ca este o imbecilitate decizia de nominalizare a lui Marian Munteanu din partea PNL drept candidat la Primaria. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, la DNA Brasov: Seful Senatului, audiat ca martor in dosarul retrocedarilor ilegale, in care sunt implicati Remus Truica si printul Paul

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul din Brasov al Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, informeaza B1.

Calin Popescu Tariceanu, chemat la DNA in calitate de martor

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, anunta ca se va prezenta vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Brasov, in calitate de martor, anunta Agerpres. Vom reveni cu.

Calin Popescu Tariceanu nu exclude o posibila candidatura a sa la Primaria Capitalei

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, nu exclude o candidatura a sa la Primaria Capitalei, el subliniind ca analizeaza aceasta posibilitate din perspectiva obiectivului strategic al ALDE - intrarea.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, audiat, vineri, la DNA Brasov

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, se va prezenta vineri la sediul DNA Brasov, unde este citat in calitate de martor.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este citat ca martor, vineri, la DNA Brasov

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, se va prezenta vineri la sediul DNA Brasov, unde este citat in calitate de martor.

Calin Popescu Tariceanu a ajuns la DNA Brasov. E audiat in calitate de martor in dosarul retrocedarilor ilegale in care este inculpat Remus Truica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este asteptat vineri la DNA Brasov pentru a fi audiat de procurori. El are calitatea de martor in dosarul retrocedarilor ilegale.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este citat ca martor la DNA Brasov

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, se va prezenta vineri la sediul DNA Brasov, unde este citat in calitate de martor.

Haos in PNL, dupa nominalizarea lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: A treia propunere a liberalilor este un delir mistico-nationalist, cu substrat antioccidental, de inspiratie legionara, nascut in spuma tulbure a anilor 90

Problemele se tin lant in PNL. Nici cea de a treia propunere a liberalilor la Primaria Capitalei nu este bine primita. Marian Munteanu este noul candidat al PNL la functia de primar general, dupa ce Ludovi.

Calin Popescu Tariceanu, invitat ca martor la DNA Brasov

Calin PopescuTariceanu a fost invitat la Directia Nationala Anticorutie Brasov. Seful Senatului a precizat intr-un comunicat de presa ca este martor intr-un dosar, fara a da mai multe.

Cristian Preda: Ma simt insultat de ideea ca Marian Munteanu e prezentat drept liberal

Europarlamentarul Cristian Preda critica nominalizarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Capitalei, pe care o caracterizeaza drept o bataie de joc, exprimandu-si totodata regretul ca nu s-a inscris ca independent in cursa pentru Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )