Libnet.ro
UNICEF

14:00

Calin Popescu Tariceanu, intrebat cum a votat in cazul Vosganian: Nu stiti ca votul e secret? (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, intrebat cum a votat in cazul Vosganian: Nu stiti ca votul e secret? (VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat joi ca rezultatul votului in cazul cererii de incepere a urmaririi penale a liberalului Varujan Vosganian se explica printr-o schimbare de atitudine a. continuă pe B1

Surse: Senatorii liberali stang semnaturi pentru debarcarea lui Calin Popescu Tariceanu

Senatorii PNL stang semnaturi pentru inlocuirea lui Calin Popescu Tariceanu de la sefia Senatului, potrivit unor surse citate de B1 TV. Aceasta ar fi a doua initiativa de acest fel a parlamentarilor, dupa ce.

Senatorii liberali stang semnaturi pentru debarcarea lui Calin Popescu Tariceanu. Atanasiu: Dorim sa facem revocarea in saptamanile urmatoare

Senatorii PNL stang semnaturi pentru inlocuirea lui Calin Popescu Tariceanu de la sefia Senatului, a anuntat miercuri prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu. Liderii PNL din Senat strang semnaturi pentru a-l.

Calin Popescu Tariceanu este noul membru al Comisiei de revizuire a Constitutiei, inlocuind un deputat PSD

Plenul reunit al Parlamentului l-a desemnat luni pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu in calitatea de membru titular al Comisiei parlamentare de revizuire a Constitutiei, el inlocuind-o astfel de.

VIDEO PNL a inceput strangerea de semnaturi pentru revocarea lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, miercuri, ca liberalii au inceput strangerea de semnaturi in randul senatorilor pentru proiectul de hotarare care vizeaza revocarea lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului. E unul dintre obiectivele noastre sa cream o majoritate la Senat si sa schimbam conducerea Senatului, normal ca am inceput sa strangem semnaturi pentru proiectul de hotarare in cadrul grupului de senatori ai PNL, urmand ca dupa aceea sa ne adresam si altor senatori, sperand sa facem o majoritate care sa voteze pentru acest proiect de hotarare, a spus Atanasiu.

Victor Ponta: Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa!

Premierul Victor Ponta si-a exprimat parerea, joi, fata de votul senatorilor de a nu-i ridica imunitatea lui Varujan Vosganian. Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa! Noua .

Ponta, pe Twitter: Votul in cazul Vosganian, o mare greseala. Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care afirma ca votul Senatului in cazul Vosganian este o mare greseala si inconsecventa si adauga ca Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie.

Elena Udrea, despre cazul Vosganian: Parlamentarii au dublu standard. Pentru mine au stat pana la 1.00 noaptea. Puterea e exercitata ocult

Elena Udera condamna, din arest, slabiciunea Parlamentului, care a votat, joi, neinceperea urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian. Deputatul acuza legislativul ca actioneaza dupa calcule marunte.

Tariceanu a devenit membru in Comisia pentru revizuirea Constitutiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost numit astazi, de catre plenul reunit al Parlamentului, ca membru al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, inlocuind-o pe deputata Gabriela Podasca PSD).

PNL forteaza inlocuirea lui Tariceanu din Senat (VIDEO)

Liberalii pun la punct detaliile fuziunii in teritoriu si isi fac planurile pentru a forma in Senat o noua majoritate, care sa-l dea jos de la conducere pe Calin Popescu Tariceanu. Copresedintele PNL Alina.

UPDATE. Sefa interimara DIICOT: Vom cere din nou avizul Senatului in cazul Vosganian, daca vor aparea date noi

Procurorul-sef interimar al DIICOT, Georgiana Hossu, a declarat joi, ca, daca vor aparea indicii noi in ancheta derulata in cazul lui Varujan Vosganian, va fi ceruta din nou Senatului incuviintarea urmaririi penale pe numele liberalului, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )