Libnet.ro
UNICEF

14:00

Calomnia poate reintra in Codul Penal. Adio libertate de exprimare! Inclusiv online

Hotnews Hotnews,
 Calomnia poate reintra in Codul Penal. Adio libertate de exprimare! Inclusiv online

Printre nebuniile adoptate de Parlament ieri in martea neagra care de fapt era ziua drepturilor omului - 10 Decembrie), dincolo de modificarea listei functionarilor publici si a schimbarii definitiei 'conflictului de interese', majoritatea parlamentara a re-introdus, in acelasi sistem mirlanesc adica adoptat peste noapte, modificand un text care zicea altceva initial), insulta si calomnia ca pedepse penale in Codul Penal, scrie Bogdan Manolea, pe blogul lui, DreptInternet. continuă pe Hotnews

ONG-uri: Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal.

Cateva ONG-uri au sesizat ca insulta si calomnia au fost reintroduse clandestin in Codul Penal prin proiectul de lege aprobat marti de Camera Deputatilor si ii cer presedintelui sa nu promulge legea. APADOR-CH, ActiveWatch, Asociatia pentru Tehnologie si Internet si Centrul pentru Jurnalism Independent arata, intr-un comunicat de presa, ca un proiect de lege vechi din noiembrie 2011 propunea abrogarea unui singur articol din Codul Penal, respectiv articolul 74 indice 1, insa el a fost .

Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal, sustin mai multe organizatii

Mai multe organizatii non-guvernametale trag un semnal de alarma si cer public Presedintelui Romaniei sa nu promulge legea prin care au fost reintroduse in Codul Penal infractiunile de insulta si calomnie.

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Update 14:42 Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania Ambasada SUA considera ca amendamentele la Codul Penal adoptate ieri, in Camera Deputatilor, ar reprezenta un pas inapoi pentru tara noastra, se arata intr-o declaratie remisa redactiei.

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va ataca, joi, la Curtea Constitutionala, modificarile la Codul Penal, informeaza Mediafax. Vom ataca maine la Curtea.

Zgonea ii scrie lui Basescu: Modificarile aduse la Codul Penal nu schimba activitatea ANI

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care ii explica faptul ca modificarile aduse la Codul Penal nu vor schimba activitatea Agentiei de.

Comisia Europena: Amendamentele la Codul Penal din Romania, in raportul MCV din ianuarie

Pozitia Comisiei Europene CE) privind amendamentele la Codul Penal din Romania va fi reflectata in raportul de Cooperare si Verificare MCV) din luna ianuarie. Asta a declarat miercuri purtatorul de cuvant Mark Gray, adaugand ca oficialii de orice fel trebuie sa se supuna regulilor referitoare la coruptie si conflict de interese.

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi. Semnal descurajator pentru investitori

Ambasada SUA la Bucuresti sustine, intr-un comunicat, ca amendamentele la Codul Penal adoptate marti ar reprezenta un pas inapoi pentru Romania si actiunea Parlamentului este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta.

Mark Grey: Pozitia CE privind amendamentele la Codul Penal din Romania va fi reflectata in raportul MCV din ianuarie

Comisia Europeana transmite ca pozitita institutiei privind amendamentele la Codul Penal din Romania va fi reflectata in raportul MCV din luna ianurie. Purtatorul de cuvant al CE, Mark Grey, a declarat in.

ONG-urile ii cer presedintelui sa nu promulge legea care modifica Codul Penal: Elimina Romania din randul democratiilor

Mai multe ONG-uri au reactionat prompt la modificarile care au fost facute ieri de parlamentari la Codul Penal. Organizatiile semnatare protesteaza fata de practicile adoptate de Parlament si cer paresedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )