Libnet.ro
UNICEF

14:00

Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal, sustin mai multe organizatii

Antena3 Antena3,
Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal, sustin mai multe organizatii

Mai multe organizatii non-guvernametale trag un semnal de alarma si cer public Presedintelui Romaniei sa nu promulge legea prin care au fost reintroduse in Codul Penal infractiunile de insulta si calomnie. continuă pe Antena3

ONG-uri: Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal.

Cateva ONG-uri au sesizat ca insulta si calomnia au fost reintroduse clandestin in Codul Penal prin proiectul de lege aprobat marti de Camera Deputatilor si ii cer presedintelui sa nu promulge legea. APADOR-CH, ActiveWatch, Asociatia pentru Tehnologie si Internet si Centrul pentru Jurnalism Independent arata, intr-un comunicat de presa, ca un proiect de lege vechi din noiembrie 2011 propunea abrogarea unui singur articol din Codul Penal, respectiv articolul 74 indice 1, insa el a fost .

Calomnia poate reintra in Codul Penal. Adio libertate de exprimare! Inclusiv online

Printre nebuniile adoptate de Parlament ieri in martea neagra care de fapt era ziua drepturilor omului - 10 Decembrie), dincolo de modificarea listei functionarilor publici si a schimbarii definitiei 'conflictului de interese', majoritatea parlamentara a re-introdus, in acelasi sistem mirlanesc adica adoptat peste noapte, modificand un text care zicea altceva initial), insulta si calomnia ca pedepse penale in Codul Penal, scrie Bogdan Manolea, pe blogul lui, DreptInternet.

Mircea Badea: Asta cu parlamentarii scosi din Codul Penal e o minciuna mai mare decat pixelul albastru

Mircea Badea a comentat, marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei unele titluri aparute in presa, legate de modificarile propuse pentru Codul Penal. Trebuie sa fii exagerat de orice ca sa dai acest.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala controversatele modificari facute de deputati la Codul Penal

Surse parlamentare au declarat pentru Hotnews. ro ca PDL va constesta la Curtea Constitutionala cele doua proiecte de lege care modifica Codul Penal. Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi care introduc superimunitate pentru parlamentari si scot de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Totodata, actele administrative sunt scoase din sfera conflictului de interese iar primarii sau ministrii nu mai pot fi acuzati de conflict de interese.

ONG-urile ii cer presedintelui sa nu promulge legea care modifica Codul Penal:

Mai multe ONG-uri au reactionat prompt la modificarile care au fost facute ieri de parlamentari la Codul Penal. Organizatiile semnatare protesteaza fata de practicile adoptate de Parlament si cer paresedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea.

ONG-urile ii cer presedintelui sa nu promulge legea care modifica Codul Penal: Elimina Romania din randul democratiilor

Mai multe ONG-uri au reactionat prompt la modificarile care au fost facute ieri de parlamentari la Codul Penal. Organizatiile semnatare protesteaza fata de practicile adoptate de Parlament si cer paresedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea.

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

PDL vrea sa conteste la CCR modificarile la Codul Penal.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, transmite Hotnews, citand surse parlamentare. Citeste si: Ziua cea mai neagra a luptei anticoruptie Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care se introduce o superimunitate pentru parlamentari si prin care sunt scosi de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Citeste si: Culisele unor proiecte de lege scandaloase In acelasi timp, .

Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Update 14:42 Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania Ambasada SUA considera ca amendamentele la Codul Penal adoptate ieri, in Camera Deputatilor, ar reprezenta un pas inapoi pentru tara noastra, se arata intr-o declaratie remisa redactiei.

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va ataca, joi, la Curtea Constitutionala, modificarile la Codul Penal, informeaza Mediafax. Vom ataca maine la Curtea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )