Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camera Deputatilor: 4 mai este data pana la care se mai pot depune candidaturile pentru postul de judecator la CCR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Camera Deputatilor: 4 mai este data pana la care se mai pot depune candidaturile pentru postul de judecator la CCR

Termenul de depunere a candidaturilor pentru un post de judecator la CCR a fost decis de catre Biroul Permanent a Camerei Deputatilor ca fiind 4 mai. continuă pe Wall-Street Ro

Camera Deputatilor a adoptat pachetul de legi privind achizitiile publice

ACTUALIZARE 20:20 Camera Deputatilor a adoptat astazi, pe articole, cu amendamente, cele patru proiecte de lege care compun pachetul de acte normative privind achizitiile publice, informeaza surse din media.

Camera Deputatilor: Legea darii in plata a fost adoptata cu modificari

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, 13 aprilie Proiectul de Lege privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite, cunoscut ca legea Casa contra credit, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care s-a luptat in instanta. Presedintele a fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, el fiind radiat din Cartea Funciara, informeaza Agerpres. Puiu Nicolae Fesan, directorul.

Iohannis a fost RADIAT din Cartea Funciara. Nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este, incepand de luni, proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, intrucat a fost radiat din Cartea Funciara.

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca. A fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este incepand de luni proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiat din Cartea Funciara, insa mai are doua cai de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )