Libnet.ro
UNICEF

13:30

Camera Deputatilor ia astazi in discutie legea amnistiei si gratierii. Trebuie respinsa definitiv aceasta lege

Antena3 Antena3,
Camera Deputatilor ia astazi in discutie legea amnistiei si gratierii. Trebuie respinsa definitiv aceasta lege

Camera Deputatilor ia astazi in discutie Legea amnistiei si gratierii, la un an dupa ce aceasta a provocat scandal in Parlament din cauza suspiciunilor legate de extinderea preverilor acesteia asupra. continuă pe Antena3

Comisia Juridica din Camera Deputatilor A RESPINS legea amnistiei si gratierii

Comisia Juridica din Camera Deputatilor A RESPINS legea amnistiei si gratierii.

VIDEO Liviu Avram, despre legea amnistiei si gratierii

Jurnalistii Liviu Avram si Sebastian Zachman au discutat, in emisiunea Adevarul Live, despre intentia parlamentarilor de a respinge, in sfrasit, legea amnistiei si gratierii, dupa ce proiectul a zacut aproape, amenintator, aproape un an, in sertarele Camerei Deputatilor.

VIDEO Klaus Iohannis: Campania a trecut, trebuie sa ne apucam de treaba. Parlamentul sa discute si sa respinga legea amnistiei si gratierii si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei. Partidele sa inceapa discutiile pe legea votulu

Liderul PNL Klaus Iohannis, presedintele ales, a multumit luni Romanilor pentru votul dat in urma cu o zi si a aratat ca, acum, campania s-a incheiat si ca trebuie sa se apuce de treaba. Iohannis a solicitat Parlamentului sa se tina de cuvant si sa puna marti pe ordinea de zi legea amnistiei si gratierii, si sa o respinga. Totodata, liberalul a cerut alesilor sa discute marti si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Cer Parlamentului sa puna pe ordinea de zi legea amnistiei si a gratierii

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel la Parlament sa puna pe ordinea de zi legea amnistiei pentru a fi respinsa definitiv.

Valeriu Zgonea: Daca legea amnistiei si gratierii nu este respinsa, sunt dispus sa renunt la functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea isi indeamna colegii sa respinga legea amnistitiei si gratierii si sa aprobe ridicarea imunitatii in cazul celor 3 parlamentari vizati de justitie, precizand ca in cazul in care acest lucru nu se va intampla este dispus sa renunte la functia pe care o detine. Intr-o postare pe Facebook, Zgonea mai arata ca PSD trebuie sa demonstreze este un partid modern de centru-stanga, care are curajul sa actioneze.

Legea amnistiei si gratierii ar putea fi respinsa astazi de Parlament

Proiectul controversatei legi a amnistiei si gratierii, care zace in sertarul Comisiei Juridice de mai bine de un an, ar putea fi respins astazi de deputati. Puterea si opozitia sunt de acord cu respingerea definitiva a acestei legi.

Legea amnistiei si gratierii, RESPINSA definitiv in plenul Camerei Deputatilor

Proiectul de lege privind amnistia si gratiere a fost respins, marti, in Camera Deputatilor, cu 293 de voturi pentru respingerea lui, 1 vot impotriva si o abtinere. Anterior, proiectul a primit raport de.

Legea amnistiei si gratierii a fost respinsa in aplauzele parlamentarilor. Zgonea: Trebuie sa intelegem mesajul dat de popor

Legea amnistiei si gratierii a fost respinsa, marti, in plenul Camerei Deputatilor, in aplauzele alesilor, relateazaB1 TV. Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a fost respinsa marti dupa amia.

Camera Deputatilor a decis: Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a primit raport de respingere

00 - Legea amnistiei si gratierii a primit raport de respingere cu unanimitate de voturi in Comisia jurdica, urmand sa intre maine la votul final din plenului Camerei Deputatilor. Stirea initiala:Came.

Legea amnistiei si gratierii a fost RESPINSA in plenul Camerei Deputatilor

Legea amnistiei si gratierii a fost respinsa in plenul Camerei Deputatilor cu 293 de voturi in favoarea acestei decizii, un vot impotriva si o abtinere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )