Libnet.ro
UNICEF

08:30

Valeriu Zgonea: Daca legea amnistiei si gratierii nu este respinsa, sunt dispus sa renunt la functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Valeriu Zgonea: Daca legea amnistiei si gratierii nu este respinsa, sunt dispus sa renunt la functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea isi indeamna colegii sa respinga legea amnistitiei si gratierii si sa aprobe ridicarea imunitatii in cazul celor 3 parlamentari vizati de justitie, precizand ca in cazul in care acest lucru nu se va intampla este dispus sa renunte la functia pe care o detine. Intr-o postare pe Facebook, Zgonea mai arata ca PSD trebuie sa demonstreze este un partid modern de centru-stanga, care are curajul sa actioneze. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Cer Parlamentului sa puna pe ordinea de zi legea amnistiei si a gratierii

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel la Parlament sa puna pe ordinea de zi legea amnistiei pentru a fi respinsa definitiv.

VIDEO Klaus Iohannis: Campania a trecut, trebuie sa ne apucam de treaba. Parlamentul sa discute si sa respinga legea amnistiei si gratierii si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei. Partidele sa inceapa discutiile pe legea votulu

Liderul PNL Klaus Iohannis, presedintele ales, a multumit luni Romanilor pentru votul dat in urma cu o zi si a aratat ca, acum, campania s-a incheiat si ca trebuie sa se apuce de treaba. Iohannis a solicitat Parlamentului sa se tina de cuvant si sa puna marti pe ordinea de zi legea amnistiei si gratierii, si sa o respinga. Totodata, liberalul a cerut alesilor sa discute marti si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei.

Valeriu Zgonea: Legea amnistiei si gratierii va fi respinsa prin vot in Parlament, dupa alegeri

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a declarat ca, dupa alegeri, proiectul controversat al Legii amnistiei si gratierii va fi reintrodus pe ordinea de zi a Camerei si respins prin vot. De altfel,.

Iohannis: Parlamentul sa puna maine pe ordinea de zi Legea amnistiei si gratierii si s-o pice

Klaus Iohannis a cerut Parlamentului, luni, ca in ziua urmatoare sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si a gratierii si sa o pice, adaugand ca trebui luate in serios toate solicitarile din partea.

Klaus Iohannis cere ARESTAREA alesilor penali: Parlamentul sa respinga maine Legea amnistiei si gratierii

Klaus Iohannis a cerut Parlamentului, luni, ca in ziua urmatoare sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si a gratierii si sa o pice, adaugand ca trebui luate in serios toate solicitarile din partea.

FOTO. Zgonea: Daca PSD nu sustine respingerea Legii amnistiei si gratierii, renunt la presedintia Camerei Deputatilor

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deptatilor: Cred ca a sosit momentul sa punem capat ipocriziei politice, care ne-a pus partidul iar pe defensiva morala: PSD nu este perfect, dar asta nu face opozitia mai buna. in perceptia populara insa, noi am pierdut: mai precis, au existat ezitari in ceea ce priveste zona justitiei si PSD a antagonizat oamenii de pe urma acestui lucru.

Klaus Iohannis, presedintele ales (54,50%-45,49%): Cer Parlamentului ca MAINE sa pice legea amnistiei si gratierii, presedintele in functie sa ii retraga imediat pe diplomatii care nu si-au facut datoria, sa fie trasi la raspundere cei vinovati pentru pro

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,50% din voturi, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale din sectiile de votare.

Iohannis: Parlamentul sa puna maine pe ordinea de zi Legea amnistiei si sa o pice

Klaus Iohannis a cerut, luni, Parlamentului sa se tina de cuvant, iar marti sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si a gratierii si sa o pice si sa ia in discutie toate solicitarile din partea justitiei vizandu-i pe parlamentari si sa le incuviinteze.

Valeriu Zgonea: Am votat cu speranta ca urmatorii cinci ani vor fi ani cu prosperitate

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminica dimineata, la Craiova, spunand ca si-a exercitat acest drept cu speranta ca Romania va avea un presedinte care sa uneasca, relateaza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Valeriu Zgonea: Am votat cu speranta ca putem alege si noi un presedinte care sa uneasca

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminica dimineata, la Craiova, la sectia 166 din cartierul craiovean Lapus. Am votat cu speranta ca urmatorii cinci ani din istoria noastra ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,301 seconds )