Libnet.ro
UNICEF

08:00

Camionul cu imigranti: cei patru arestati in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti in camion apar in fata justitiei ungare

Adevărul Adevărul,
Camionul cu imigranti: cei patru arestati in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti in camion apar in fata justitiei ungare

Cei patru barbati retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti in camionul abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, relateaza AFP. Dupa descoperirea camionului cu imigranti morti, autoritatile ungare si cele austriece au lansat o ancheta comuna. continuă pe Adevărul

Camionul cu imigranti:cei patru suspecti in cazul camionului cu 71 de cadavre, arestati preventiv pentru 30 de zile

Cei patru barbati retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti in camionul abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria au comparut sambata in fata unui tribunal ungar, fiind arestati preventiv pentru 30 de zile, relateaza BBC News Online.

Ungaria: Cei patru barbati retinuti in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti compar in fata justitiei

Cei patru barbati care au fost retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion in Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, informeaza AFP,.

Cei patru suspecti in cazul camionului cu 71 de cadavre, arestati preventiv pentru 30 de zile

Cei patru suspecti retinuti in Ungaria in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria, au comparut sambata in fata unui tribunal ungar, fiind arestati preventiv pentru 30 de zile, relateaza BBC News Online.

Cei patru barbati retinuti in cazul camionului cu 71 de cadavre compar in fata justitiei ungare

Cei patru barbati retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, relateaza AFP in pagina electronica.

Ancheta in cazul mortii a 71 de refugiati intr-un camion: Arestul preventiv pentru cei patru suspecti, prelungit pana pe 29 septembrie (justitia ungara)

Cei patru suspecti in cazul mortii a 71 de refugiati, descoperiti joi intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, vor fi mentinuti in arest pana pe 29 septembrie, a decis sambata justitia ungara, transmite AFP.

Camionul groazei: Trei suspecti au fost arestati in cazul mortii celor 71 de imigranti in Austria. Soferul era cetatean libanez, nu roman (VIDEO)

UPDATE 14:05: Politia austriaca il cauta in Romania pe liderul gruparii de traficanti responsabil pentru camionul groazei. Se pare ca politia austriaca confirma faptul ca gruparea de traficanti este.

Cei patru suspecti retinuti in Ungaria in cazul mortii celor 71 de imigranti au primit mandat de arestare

Procurorii unguri au decis arestarea pentru 30 de zile a celor patru barbati suspectati ca au transportat cei 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion in Austria, informeaza Reuters. Suspectii, trei.

Zece persoane retinute in Sicilia, in cazul celor 52 de imigranti morti in cala unei nave

Procurorii din Sicilia au retinut zece suspecti acuzati de trafic de persoane si crima, pentru ca ar fi inghesuit zeci de imigranti in cala unei ambarcatiuni in care au fost gasite 52 de cadavre saptamana aceasta, relateaza Associated Press in pagina electronica.

Sicilia: Zece suspecti, retinuti in cazul celor 52 de imigranti morti in cala unei nave

Zece suspecti au fost retinuti in Sicilia, fiind acuzati de trafic de persoane si crima, pentru ca ar fi inghesuit zeci de imigranti in cala unei ambarcatiuni in care au fost gasite 52 de cadavre,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )