Libnet.ro
UNICEF

22:30

Camionul militar implicat in accidentul din judetul Arges a fost scos din rapa si va fi dus intr-o baza a Ministerului Apararii

Adevărul Adevărul,
Camionul militar implicat in accidentul din judetul Arges a fost scos din rapa si va fi dus intr-o baza a Ministerului Apararii

Camionul militar implicat in accidentul care a avut loc joi seara, in zona localitatii Valea Urdei, din judetul Arges, a fost scos sambata dupa-amiaza din rapa in care se rasturnase si va fi dus intr-o baza a MApN. Operatiunea a durat aproape sase ore, timp in care traficul rutier pe DN 73 a fost intrerupt. continuă pe Adevărul

Imagini noi de la accidentul din judetul Arges

Au fost difuzate noi imagini .

Militarii decedati in accidentul din judetul Arges, inaintati la gradul de sublocotenent

Plutonierul-major Mihai Ionut Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catana si caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader au primit gradul de sublocotenent la propunerea sefului Statului Major General, in semn de recunostinta si apreciere a inaltului profesionalism, altruismului, curajului si spiritului de sacrificiu dovedite pe timpul misiunilor incredintate, informeaza Ministerul Apararii Nationale.

Starea de sanatate a militarilor raniti in accidentul din judetul Arges

MApN a prezentat sambata noi date referitoare la starea de sanatate a celor noua militari raniti in accidentul care a avut loc joi seara in zona loalitatii Valea Urdei, din judetul Arges, precizand ca starea acestora, inclusiv a celui operat vineri dimineata, este buna, ca sunt stabili hemodinamic si ca urmeaza tratament pentru profilaxia durerilor, antibioterapie, profilaxia ulcerului de stres si stabilizarea parametrilor biologici.

Cele mai noi informatii despre militarii raniti in accidentul din Arges

Toate persoanele salvate din accidentul petrecut in judetul Arges joi seara sunt stabile, in afara oricarui pericol, a anuntat vineri ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Din fericire,.

Un camion cu 13 militari, rasturnat intr-o prapastie de la 40 de metri in judetul Arges. Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Avem trei morti. Doi militari raniti mai grav, transportati cu elicopterul la Bucuresti. Imagini de la fata locului

Update: Ministrul Apararii Adrian Tutuianu a anuntat la Antena 3 ca din pacate trei militari si-au pierdut viata in accidentul dinlocalitatea Dambovicioara, Arges. Pot confirma.

Copiii militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi pensii si burse de studii

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat la inceputul sedintei de vineri, ca familiile militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi mai multe tipuri de ajutoare. De ajutoare vor beneficia si copiii a doi militari, Emilian-George Catana si Petre Cristian Toader, care vor beneficia de pensii si burse de studii.

Ministrul Apararii Adrian Tutuianu, masuri dupa accidentul in care si-au pierdut viata trei militari

Invitat in emisiunea Exces de putere, ministrul Apararii Adrian Tutuianu a marturisit ce masuri este pregatit sa ia, dupa accidentul cumplit din judetul Arges, in care si-au pierdut.

Militarii care si-au pierdut viata in accidentul din Arges, inaintati la gradul de sublocotenent post-mortem. Ei vor fi inmormantati duminica

Militarii din cadrul Batalionului 30 Vanatori de Munte Dragoslavele, care si-au pierdut viata, joi, dupa ce camioneta in care se aflau a cazut intr-o rapa, vor fi inmormantati cu onoruri militare duminica, incepand cu ora 13. Prin ordin al ministrului Apararii Nationale, cei trei militari au fost inaltati la gradul de sublocotenent post-mortem.

Argeseanul suspect de terorism a fost retinut pentru 24 de ore / Ibrahim are un copil si muncea cu ziua

Barbatul din judetul Arges suspectat de terorism, Ionut Catalin Balan, a fost retinut, doi dupa-amiaza, de catre procurorii DIICOT Pitesti, la finalul mai multor ore de audieri. Vineri, acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza News. ro.

Aparitie neasteptata la accidentul din Mamaia. Vedeta a sarit in ajutorul medicilor de pe ambulanta

Imagini socante au fost surprinse de un martor, dupa ce o fetita si bunicii sai au fost spulberati de o masina, pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia. Imediat dupa accident, copila si bunicul ei erau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )