Libnet.ro
UNICEF

19:30

Campania electorala a iNCEPUT. 30 de zile pentru candidatii la prezidentiale sa convinga alegatorii

Antena3 Antena3,
Campania electorala a iNCEPUT. 30 de zile pentru candidatii la prezidentiale sa convinga alegatorii

Campania electorala pentru alagerile prezidentiale a inceput la miezul noptii. Cei 14 candidati care au intrat in cursa pentru Cotroceni au la dispozitie 30 de zile pentru a-i convinge pe oameni sa le acorde. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii a inceput testarea gratuita pentru depistarea hepatitei C

Ministerul Sanatatii a inceput testarea gratuita pentru depistarea hepatitei de tip C. in prima faza a programului, doritorii isi pot face analiza gratuita in corturile special amenajate in mai multe orase.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale incepe vineri. Care sunt cei 14 candidati si ce promite fiecare

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale incepe vineri, cei 14 candidati inscrisi in cursa pentru Cotroceni avand la dispozitie 30 de zile pentru a convinge alegatorii sa-i reprezinte in cea mai inalta functie in stat in urmatorii cinci ani, relateaza Agerpres.

Desi azi a inceput campania electorala, partidele nu sunt foarte interesate de afisaj. Doar doua formatiuni au cerut avize de la Primaria Galati

Primaria municipiului Galati atrage atentia competitorilor din campania electorala pentru alegerile prezidentiale 2014 ca au obligatia sa respecte legea, hotararile de Consiliu Local si dispozitiile primarului in privinta afisajului electoral, al adunarilor publice electorale, precum si a altor actiuni cu caracter electoral.

CNA: 307 televiziuni si radiouri vor reflecta campania electorala pentru alegerile prezidentiale

307 televiziuni si radiouri vor reflecta campania pentru alegerile prezidentiale. Campania pentru alegerile prezidentiale, care va incepe in audiovizual pe 3 octombrie, la ora 00. 00, va fi reflectata de 307 televiziuni si radiouri.

Comisia juridica a Senatului are termen 15 zile pentru raport in cazurile Andronescu si Mihailescu

Continua ancheta in dosarul Microsoft. Comisia Juridica are la dispozitie 15 zile pentru a prezenta un raport cu privire la cererile DNA de efectuare a urmarii penale in cazul celor doi fosti ministri, Ecaterina.

A inceput campania electorala pentru prezidentiale: Candidatii au la dispozitie 30 de zile

S-a dat startul campaniei electorale care va dura pana in dimineata zilei de 1 noiembrie. Cei 14 candidati inscrisi in cursa pentru Cotroceni au la dispozitie 30 de zile sa-i convinga pe romani sa le dea.

Adevarul Live, ora 13.00. Deputatul PNL Cristina Pocora vorbeste despre strategia lui Iohannis in campania electorala

Deputatul PNL, Cristina Pocora, este invitata la Adevarul Live, de la ora 13. 00, unde va discuta cu jurnalistii Sebastian Zachmann si Iulia Marin despre strategia candidatului ACL, Klaus Iohannis, la alegerile prezidentiale si despre debutul campaniei electorale.

Cadoul Primariei Iasi pentru 20.600 de pensionari, trimisi la shopping in campania electorala cu cate 70 de lei

O decizie luata peste noapte de catre sefii Primariei Iasi prevede acordarea de tichete-cadou pentru 20. 600 de pensionari din oras.

Cadoul Primariei Iasi pentru 20.600 de pensionari: ii trimite la shopping in campania electorala cu cate 70 de lei

O decizie luata peste noapte de catre sefii Primariei Iasi prevede acordarea de tichete-cadou pentru 20. 600 de pensionari din oras.

CNA: 307 televiziuni si radiouri vor prezenta campania pentru alegerile prezidentiale

Campania prezidentiala care se va desfasura in perioada 3 octombrie - 1 noiembrie, va fi reflectata de 307 televiziuni si radiouri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )