Libnet.ro
UNICEF

15:00

Campanie de guerrilla marketing realizata de o banca din Romania pentru a atrage fermierii sa ia credite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Campanie de guerrilla marketing realizata de o banca din Romania pentru a atrage fermierii sa ia credite

O banca mare din piata locala a gasit un mod inedit de atragere a fermierilor prezenti la targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, INDAGRA 2014 . Reprezentantii bancii au declarat pentru WALL-STREET. RO ca au ales o. continuă pe Wall-Street Ro

Proteste la Ministerul Culturii pentru rezolvarea problemelor cinematografelor din Romania

Angajatii RADEF RomaniaFilm au inceput luni sa picheteze zilnic Ministerul Culturii si i-au scris premierului Victor Ponta, care este si ministru interimar al Culturii, sa se implice pentru rezolvarea problemelor cinematografelor din Romania, informeaza Mediafax.

Presa internationala despre rezultatele dupa turul I al prezidentialelor din Romania

Alegerile pentru Cotroceni desfasurate duminica in Romania sunt subiectul unor articole ample in presa internationala. Romania: Victor Ponta in fruntea alegerilor prezidentiale, jocul ramane deschis, scrie agentia de stiri France Press. Premierul social democrat Victor Ponta, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania, dar duelul pare mai strans decat se astepta cu adversarul sau.

Romanii care locuiesc in Ungaria au venit in Romania pentru a-si alege presedintele: Nu am vrut sa ratam acest moment important

Romanii care locuiesc in localitatile maghiare de langa granita au venit in Romania pentru a-si putea alege presedintele. Cum in satele lor nu a fost infiintata nicio sectie de votare, acestia au fost.

Mircea Badea: Sistemul juridic din Romania este unul profund viciat

Mircea Badea a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii in Gura Presei, despre sistemul juridic din Romania. Sistemul juridic din Romania este totusi unul profund viciat inca de la conceptie. ) Nu.

MAREA BRITANIE: Banii dati unei cersetoare din Romania de catre liderul opozitiei naste controverse in Regat

Rebeca S. a fost filmata in timp ce ii cerea bani, saptamana trecuta, in orasul Manchester, lui Ed Miliband, liderul Partidului Laburist, principala formatiune a opozitiei britanice. Daily Mail a relatat ca Rebeca S. are 14 ani si a venit in Marea Britanie din Romania, acum doi ani. Fata nu merge la scoala, ocupandu-se cu cersetoria.

CWR.ro, cea mai veche comunitate a webmasterilor din Romania, a fost preluata de uCoz.ro

Prima comunitate a webmasterilor din Romania, cwr. ro , a fost achizitionata de rusii de la uCoz Media, care detine ucoz. ro . Platforma de discutii a dezvoltatorilor de site-uri web a fost lansata in anul 2000 si numara aproximativ 6000 de membri,.

Aproximativ jumatate din energia pentru industrie, asigurata din piata spot

Anul viitor, aproximativ jumatate din energia care va ajunge la consumatorii industriali va fi asigurata de furnizori de pe piata spot, ne-a declarat Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER).

Presedintele PPE: Partidele din Romania membre PPE - PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD - sa il sustina pe Iohannis

Presedinte PPE, Joseph Daul, indeamna partidele din Romania care sunt membre ale formatiunii populare europene, adica PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD, sa il sustina in turul 2 al prezidentialelor pe Klaus.

Liderul PPE, Joseph Daul, cere tuturor partidelor de dreapta din Romania, inclusiv UDMR, sa-l sprijine pe Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, cere tuturor partidelor de dreapta din Romania, inclusiv UDMR, sa-l sprijine pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Cum relateaza presa internationala despre alegerile din Romania

Presa internationala scrie despre incidentele de la sectiile de votare din strainatate, care au marcat primul tur al scrutinului prezidential din Romania, relateaza Mediafax. Totodata, jurnalistii straini anticipeaza un duel strans intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, in turul al doilea.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )