Libnet.ro
UNICEF

13:00

MAREA BRITANIE: Banii dati unei cersetoare din Romania de catre liderul opozitiei naste controverse in Regat

România Liberă România Liberă,
MAREA BRITANIE: Banii dati unei cersetoare din Romania de catre liderul opozitiei naste controverse in Regat

Rebeca S. a fost filmata in timp ce ii cerea bani, saptamana trecuta, in orasul Manchester, lui Ed Miliband, liderul Partidului Laburist, principala formatiune a opozitiei britanice. Daily Mail a relatat ca Rebeca S. are 14 ani si a venit in Marea Britanie din Romania, acum doi ani. Fata nu merge la scoala, ocupandu-se cu cersetoria. continuă pe România Liberă

Bomba de aviatie de mari dimensiuni, fabricata in Marea Britanie, descoperita intr-o localitate din Arges

Locuitorii din comuna argeseana Calinesti au fost martorii unui eveniment mai putin obisnuit. O bomba de aviatie de mari dimensiuni, nedetonata, a fost descoperita, miercuri, intr-o curte, fiind scoasa la suprafata de un excavator. Pirotehnisti de la ISU Arges au evacuat populatia pe o raza de un kilometru.

Drum fara intoarcere! Marea Britanie ar putea fi EXCLUSA din UE daca insista cu limitarea drepturilor emigrantilor

Cancelarul Germanie, Angela Merkel, l-a avertizat pe premierul britanic, David Cameron, ca daca administratia de la Londra continua sa insiste in introducerea unor restrictii pentru emigrantii din UE, Marea.

Cum s-au desfasurat alegerile prezidentiale in Marea Britanie. Vezi ce spune ambasadorul Romaniei la Londra

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a vorbit, dupa inchiderea procesului electoral, despre modul in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale in Marea Britanie. Potrivit acestuia, au fost organizate 11.

GECAD Group lanseaza in Marea Britanie DoggyCo, un magazin online dedicat iubitorilor de caini

Dupa o serie de investitii in companii high-tech, GECAD Group lanseaza in Marea Britanie un nou proiect eCommerce: DoggyCo , magazin online dedicat iubitorilor de caini.

Merkel ameninta Marea Britanie ca nu va tolera o politica anti-imigrationista

Cancelarul german Angela Merkel i-ar fi dat de inteles premierului britanic David Cameron ca nu va accepta impunerea unor politici in Marea Britanie care sa limiteze accesul imigrantilor, relateaza editia online de duminica a publicatiei der Spiegel.

Parintii acuza educatia cu rigla. Directoarea unei scoli din Corbu e acuzata ca si-a batut elevii

O invatatoare, directoarea unei scoli din Corbu, Constanta, e acuzata ca si-a batut elevii! Ea neaga tot si da vina pe dusmanii care i-ar dori raul. intr-o scrisoare anonima, mai multi parinti spun.

Angajatul unei scoli din Barlad, gasit mort intr-un atelier al unitatii de invatamant

Angajatul unei scoli din municipiul Barlad, in varsta de 55 de ani, a fost gasit mort de catre un coleg de serviciu intr-unul din atelierele unitatii de invatamant. Barbatul, angajat pe postul de.

Directoarea unei scoli din Constanta, acuzata ca ii loveste si ii jigneste pe elevi

Directoarea unei scoli din comuna Corbu, judetul Constanta, este acuzata ca ii loveste si ii jigneste pe copii. Cazul a fost expus de parintii unor elevi de clasa a IV-a de la Scoala Gheorghe Lazar,.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Consiliul National al Tinerilor din Romania: 300 de tineri aduc domeniul tineretului pe agenda publica

Forumul Tinerilor din Romania, organizeaza intre 20-23 noiembrie, la Bucuresti, primul Consiliu National al Tinerilor din Romania, eveniment care va reuni 300 de tineri din intreaga tara, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )