Libnet.ro
UNICEF

20:00

Campanie IGPR. Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi!

România Liberă România Liberă,
Campanie IGPR. Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi!

In perioada aprilie septembrie 2014, Inspectoratul General al Politiei Romane, prin intermediul structurilor teritoriale de ordine publica si prevenire a criminalitatii desfasoara campania de informare a populatiei Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi!. continuă pe România Liberă

Unele zone din Anglia sunt mai sarace decat multe zone din Romania

Unele zone din nord-estul Angliei sunt mai sarace decat multe zone din foste tari comuniste din Europa de Est, iar Romania este data exemplu in acest sens, arata un studiu publicat recent. Oamenii care traiesc.

Isarescu: Fiscalitatea, mai impovaratoare decat acum doi ani

Fiscalitatea este, in acest moment, mai impovaratoare decat in urma cu doi ani, a afirmat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu. El a dat ca exemplu suma pe care firma la care este actionar a trebuit s-o achite la stat intr-un singur trimestru, adaugand ca ajustarea fiscala si externa trebuia sa fie suportata de cineva.

Basescu: Iohannis ar fi o figura mai proaspata decat Antonescu la alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu considera ca prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, este un candidat mai proaspat decat Crin Antonescu la alegerile prezidentiale. Seful statului a apreciat declaratia lui Crin Antonescu de a se retrage din fruntea PNL daca nu obtine scorul de 20% la alegerile europarlamentare.

Membrii Parlamentului francez vor face practica in companii pentru a intelege mai bine lumea afacerilor

Mai multi membri ai Parlamentului francez sunt interesati sa faca practica in marile companii active in Franta, precum LOreal, Vinci Construction, Pepsico France, Sanofi si Total, pentru a intelege mai bine.

Franta a decis: parlamentarii fac practica in companii pentru a intelege mai bine lumea afacerilor

Mai multi membri ai Parlamentului francez sunt interesati sa faca practica in marile companii active in Franta, precum L039;Oreal, Vinci Construction, Pepsico France, Sanofi si Total, pentru a intelege mai bine mediul de afaceri, potrivit CNBC.

Basescu si Udrea au furat mai mult decat Solomon

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ieri, la un miting electoral din Craiova, ca nu se bucura de faptul ca fostul primar al orasului, Antonie Solomon, este in inchisoare, premierul opinand ca Traian Basescu, Elena Udrea, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Emil Boc au furat mai mult decat fostul edil, potrivit surselor din presa.

Apa Sherpa, omul care a urcat de 21 de ori pe Everest: Muntele este mult mai periculos decat in trecut, zapada e mult mai putina, riscurile de accident sunt mai mari

Ascensiunile pe cel mai inalt varf al panetei devin tot mai riscante si din cauza incalzirii globale fiind in ultimii ani zapada este tot mai putina si portiunile alunecoase si foarte periculoase sunt tot mai numeroase, spune Apa Sherpa, omul care a urcat de cle mai multe ori pe Everest 21 de ascensiuni). Oamenii de stiinta spun ca incalzirea globala afecteaza si Everestul si situatia s-a deteriorat mult in ultimii trei ani. iar muntele devine tot mai imprevizibil din punct de vedere meteorologic.

Veniturile bugetare din aprilie, cu 8,5% mai mari decat trecut

Veniturile bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in aprilie au insumat 17. 021,03 milioane lei, cu 8,5% mai mult indice nominal) decat in perioada similara a anului trecut, cand ele s-au cifrat la 15. 688,85 milioane lei, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

Spre mai bine? Cum stau magazinele online din Romania la capitolul optimizare si usability

Pagina de produs are un grad de optimizare sub 50%, exceptie facand categoria de florarii online, cu un scor de 56,20%. Gradul cel mai scazut de optimizare pe pagina de produs a fost identificat in industria magazinelor online auto, cu o valoare de 23,60%, rezulta dintr-un studiu alMarketizator. com, platforma de optimizare a conversiilor online din Romania.

Windows Phone va ajuta sa vedeti mai bine ce aveti in telefon

Pentru ca multi utilizatori de smartphone isi doresc un manager avansat de fisiere, Windows Phone va veni cu unul. Chiar daca au trecut aproape sapte ani de la primul iPhone, cei de la Apple nici acum nu va ofera posibilitatea explorarii fara restictii a sistemului de fisiere. Google arata mai multa flexibilitate la acest capitol, acceptand pe Google Play aplicatii cu o astfel de functionalitate, insa nativ nu este inclus un manager de fisiere pe Android. Cea mai recenta versiune [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )