Libnet.ro
UNICEF

18:00

Unele zone din Anglia sunt mai sarace decat multe zone din Romania

Antena3 Antena3,
Unele zone din Anglia sunt mai sarace decat multe zone din Romania

Unele zone din nord-estul Angliei sunt mai sarace decat multe zone din foste tari comuniste din Europa de Est, iar Romania este data exemplu in acest sens, arata un studiu publicat recent. Oamenii care traiesc. continuă pe Antena3

ANAF: Veniturile bugetare din aprilie sunt cu 8,5% mai mari fata de aprilie trecut

Totalul veniturilor bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in luna aprilie 2014 a insumat 17,02 mld. lei, ceea ce reprezinta o depasire cu 8,5 % sau cu 1,33 mld. lei) mai mult decat in perioada similara din anul 2013, a comunicat luni, Fiscul. La bugetul de stat s-au incasat 12,24 mld. lei, cu peste un miliard mai mult fata de anul 2013, ceea ce reprezinta o crestere cu 12,45 % - indice nominal.

Campanie IGPR. Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi!

In perioada aprilie septembrie 2014, Inspectoratul General al Politiei Romane, prin intermediul structurilor teritoriale de ordine publica si prevenire a criminalitatii desfasoara campania de informare a populatiei Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi!.

Isarescu: Fiscalitatea, mai impovaratoare decat acum doi ani

Fiscalitatea este, in acest moment, mai impovaratoare decat in urma cu doi ani, a afirmat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu. El a dat ca exemplu suma pe care firma la care este actionar a trebuit s-o achite la stat intr-un singur trimestru, adaugand ca ajustarea fiscala si externa trebuia sa fie suportata de cineva.

Basescu: Iohannis ar fi o figura mai proaspata decat Antonescu la alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu considera ca prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, este un candidat mai proaspat decat Crin Antonescu la alegerile prezidentiale. Seful statului a apreciat declaratia lui Crin Antonescu de a se retrage din fruntea PNL daca nu obtine scorul de 20% la alegerile europarlamentare.

Basescu si Udrea au furat mai mult decat Solomon

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ieri, la un miting electoral din Craiova, ca nu se bucura de faptul ca fostul primar al orasului, Antonie Solomon, este in inchisoare, premierul opinand ca Traian Basescu, Elena Udrea, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Emil Boc au furat mai mult decat fostul edil, potrivit surselor din presa.

Producatorii din industrie sunt presati sa scada preturile

Producatorii din industrie sunt presati sa scada preturile, pentru a fi competitivi pe piata, ne-a declarat Niculae Balan, asociat principal al BDO Romania.

Strazi si pasaje inundate, strat de grindina pana la glezne. IMAGINI din cele mai afectate zone din Capitala

Mai multe strazi si pasaje din Bucuresti au fost inundate, iar unele zone au fost acoperite de un strat de aproximativ trei centimetri de grindina, in urma precipitatiilor care au avut loc duminica seara. Mihai Ga.

Apa Sherpa, omul care a urcat de 21 de ori pe Everest: Muntele este mult mai periculos decat in trecut, zapada e mult mai putina, riscurile de accident sunt mai mari

Ascensiunile pe cel mai inalt varf al panetei devin tot mai riscante si din cauza incalzirii globale fiind in ultimii ani zapada este tot mai putina si portiunile alunecoase si foarte periculoase sunt tot mai numeroase, spune Apa Sherpa, omul care a urcat de cle mai multe ori pe Everest 21 de ascensiuni). Oamenii de stiinta spun ca incalzirea globala afecteaza si Everestul si situatia s-a deteriorat mult in ultimii trei ani. iar muntele devine tot mai imprevizibil din punct de vedere meteorologic.

VIDEO De ce se inunda Bucurestiul la fiecare ploaie mai mare si pe ce s-au cheltuit banii care ar fi rezolvat problemele

La fiecare ploaie mai mare, cateva zone din Bucuresti sunt in mod constant inundate. De fiecare data autoritatile spun ca de vina este ploaia, ca a plouat prea mult. Primarul Sorin Oprescu a declarat luni ca la asemenea ploi nu ar face fata nici macar niste conducte interplanetare. In realitate insa, aceste probleme ar putea fi rezolvate prin construirea a trei canale colectoare, investitie ce necesita circa 60 milioane de euro. De 10 ani, aceste proiecte au ramas insa doar pe hartie. Unul dintre motivele invocate este si lipsa banilor. In mod curios insa, Primaria Capitalei si primariile de sector au avut bani sa introduca apa si canal pe o parte dintre strazile pe care aceste lucrari trebuiau realizate de Apa Nova, firma care opereaza sistemul de apa si canalizare din Bucuresti. Mai mult, Apa Nova a avut bani sa reabiliteze gardul de pe malul Dambovitei, sa puna plante si banci - un proiect de 23 milioane de euro. Din 2000, cand municipalitatea a concesionat catre Apa Nova reteaua de apa si canal din Capitala, pana in prezent, tariful la apa a crescut de aproape 17 ori.

Veniturile bugetare din aprilie, cu 8,5% mai mari decat trecut

Veniturile bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in aprilie au insumat 17. 021,03 milioane lei, cu 8,5% mai mult indice nominal) decat in perioada similara a anului trecut, cand ele s-au cifrat la 15. 688,85 milioane lei, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )