Libnet.ro
UNICEF

22:00

Campeanu: Medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii sub 1.000 lei.

România Liberă România Liberă,
Campeanu: Medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii sub 1.000 lei.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, sambata, la Deva, la lansarea candidaturii sale pentru Senat, ca pensiile vor fi indexate in 2013, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii mai mici de 1. 000 de lei, iar din martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica, relateaza Mediafax. Incepand cu 2013, dupa multi ani, pensiile vor fi indexate, iar medicamentele vor fi compensate cu 90 la suta pentru cei care au pensii sub 1. 000 de lei. Se va introduce din luna . continuă pe România Liberă

Mariana Campeanu: Pensiile vor fi indexate, iar medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii sub 1.000 lei

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, sambata, la Deva, la lansarea candidaturii sale pentru Senat, ca pensiile vor fi indexate in 2013, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii mai.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu: Pensiile vor fi indexate de anul viitor

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, sambata, la Deva, cu ocazia lansarii candidaturii sale pentru Senat, ca din 2013 pensiile vor fi indexate, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu.

EurActiv: Targ de joburi pentru cei cu studii superioare- Hospitality Jobs in Singapore. Salarii de la 1300 de euro

Targul se adreseaza tuturor persoanelor absolvente de facultate, aflate in cautarea unui job in afara granitelor tarii. Pozitiile pentru care se recruteaza sunt de chelner, barman, ajutor de bucatar, bucatar, supraveghetor, vanzator, instructor de fitness, manager etc. pentru baruri, restaurante, cluburi si hoteluri. Durata contractului de munca este de minimum 2 ani de zile, salariile incadrandu-se intre 1300-1500 euro in functie de postul ocupat si de experienta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )