Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu: Pensiile vor fi indexate de anul viitor

B1 B1,
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu: Pensiile vor fi indexate de anul viitor

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, sambata, la Deva, cu ocazia lansarii candidaturii sale pentru Senat, ca din 2013 pensiile vor fi indexate, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu. continuă pe B1

Mariana Campeanu: Pensiile vor fi indexate, iar medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii sub 1.000 lei

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, sambata, la Deva, la lansarea candidaturii sale pentru Senat, ca pensiile vor fi indexate in 2013, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii mai.

Mariana Campeanu: Guvernul va incerca, anul viitor, o indexare a pensiilor cu rata inflatiei

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca, in conditiile unui varf de plata al datoriei externe si ale unui deficit bugetar mai mic, Guvernul va incerca, anul viitor, o indexare a pensiilor cu rata inflatiei, relateaza HotNews. ro.

Ministrul Muncii: Pensiile vor fi indexate anul viitor

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, astazi, la Deva, la lansarea candidaturii sale pentru Senat, ca pensiile vor fi indexate anul viitor, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii mai mici de 1. 000 de lei, iar din martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica, transmite Antena3. ro.

Victor Ponta: Pentru anul viitor as fi mai degraba prudent sa vorbesc de cresteri salariale. Valoarea investitiilor straine directe in 2012, mai mica sau egala cu 2011. / Mariana Campeanu promite cresterea pensiilor si medicamente compensate cu 90% in 201

Premierul Victor Ponta a declarat ca prefera sa fie prudent in a avansa posibilitatea unei majorari salariale pentru bugetari anul viitor, amintind ca Executivul se afla inca in proces de restituire a sumelor din salarii taiate in urma cu doi ani. Primul ministru mai spune si ca volumul investitiilor straine directe va fi anul acesta mai mic sau identic cu cel inregistrat in 2011, de 1,9 miliarde de euro, potrivit Agerpres. In schimb, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, promite ca anul viitor pensiile vor fi indexate, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru persoanele cu pensii mai mici de 1. 000 de lei, iar din luna martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica in cazul persoanelor cu venituri reduse. Mariana Campeanu a facut aceste declaratii la Deva, cu ocazia lansarii candidaturii sale pentru un mandat de senator.

Campeanu: Medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii sub 1.000 lei.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, sambata, la Deva, la lansarea candidaturii sale pentru Senat, ca pensiile vor fi indexate in 2013, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii mai mici de 1. 000 de lei, iar din martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica, relateaza Mediafax. Incepand cu 2013, dupa multi ani, pensiile vor fi indexate, iar medicamentele vor fi compensate cu 90 la suta pentru cei care au pensii sub 1. 000 de lei. Se va introduce din luna .

Mariana Campeanu: In constructia bugetara pentru 2013 incercam sa indexam pensiile

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca, in conditiile unui varf de plata al datoriei externe si ale unui deficit bugetar mai mic, Guvernul va incerca, anul viitor, o indexare a pensiilor cu rata inflatiei. Ministrul Muncii a mai vorbit in interviu si despre constructia bugetara pentru 2013, noua lege a creselor, strategia pentru combaterea violentei in familie, precum si despre promisiunile facute si indeplinite in cele 6 luni de la preluarea portofoliului.

Mariana Campeanu s-a intalnit cu ministrul italian al muncii si politicilor sociale

Mariana Campeanu, ministrul muncii, familiei si protectiei sociale, a efectuat, in perioada 7-8 noiembrie, o vizita oficiala la Roma, in care s-a intalnit cu ministrul italian al muncii si politicilor sociale, Elsa Fornero, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )