Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Emmanuel Macron au ajuns joi la Sibiu pentru a participa la Summit (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Emmanuel Macron au ajuns joi la Sibiu pentru a participa la Summit (FOTO, VIDEO)

Cancelarul germanAngela Merkelsi presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au ajuns la Sibiu, unde vor participa la Summit-ul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea. continuă pe B1

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Emmanuel Macron au ajuns joi la Sibiu pentru a participa la Summit (VIDEO)

Cancelarul germanAngela Merkelsi presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au ajuns la Sibiu, unde vor participa la Summit-ul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea.

Angela Merkel, catre membrii FDGR: Va multumesc pentru ca sunteti o punte intre tarile noastre, pentru faptul ca mentineti aceasta mostenire culturala

Cancelarul german, Angela Merkel, s-a intalnit, joi, la Sibiu, cu reprezentantii Forumului Democrat al Germanilor din Romania si le-a multumit pentru faptul ca sunt o punte intre Romania si Germania.

Emmanuel Macron, la Sibiu: Cetatenii UE vor avea de ales daca vrem sa construim impreuna in continuare sau sa distrugem Europa prin pozitiile nationaliste (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, la sosirea la Summitul UE de la Sibiu, ca la alegerile europarlamentare din 26 mai, cetatenii europeni vor trebui sa aleaga intre continuarea proiectelor.

MACRON, LA SIBIU: Europa trebuie sa fie mai eficienta in privinta frontierelor sale

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, astazi, la Sibiu, ca Europa trebuie sa fie mai eficienta in privinta frontierelor sale. Trebuie sa avem o noua politica de azi pentru cei care vor sa vina sa traiasca in Uniunea Europeana, a spus Macron.

Digi 24: Locul din Sibiu care a impresionat-o pe Angela Merkel: A spus: Wow!

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat impresionata sa afle ca joi a fost in cel mai mare muzeu in aer liber din Europa, unde a avut loc Summitul Partidului Popular European PPE), a declarat, pentru Agerpres, directorul muzeului sibian, Ciprian Stefan.

Iohannis si Merkel, intalnire cu reprezentanti ai FDGR / Merkel: Suntem aliatii dumneavoastra daca sunteti jigniti

Presedintele Klaus Iohannis si cancelarul german Angela Merkel s-au intalnit, joi, la Sibiu, cu reprezentanti ai Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR), relateaza Agerpres.

Mesaj pentru romani de la liderii UE reuniti la Sibiu: Transpuneti la urne ce ati aparat cu atata ardoare in strada!

In dimineata zilei de joi a inceput cu Summitul liderilor Popularilor Europeni si va continua cu reuniunea informala a sefilor de state si guverne UE, in cadrul Summit-ul de la Sibiu. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Frantei, Emmanuel.

Merkel, la Sibiu: Pentru noi a fost astazi important sa ne definim rolul in aceasta lume, sa mai spunem o data ca luptam pentru o Europa a valorilor

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, joi seara, la Sibiu, ca la Summitul informal s-a discutat despre agenda strategica a Uniunii Europene, adica ceea ce este important pentru noi dupa alegerile europene.

Ciolos, intalnire cu Macron la Sibiu: Ne-am concentrat asupra pregatirii viitorului grup proeuropean din viitorul Parlament

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a avut joi o intalnire cu presedintele francez Emmanuel Macron, la Sibiu, in care a discutat despre formarea unui nou grup politic in viitorul Parlament European, porivit unei postari de pe contul de Facebook al liderului PLUS.

Klaus Iohannis, intrevedere PRIVATA cu Emmanuel Macron, la Sibiu. Presedintele Frantei contesta actualul sistem prin care este desemnat seful Comisiei Europene (FOTO)

Klaus Iohannis, a avut o intrevedere privata cu Emmanuel Macron, joi, in cadrul Summit-ului de la Sibiu, potrivit Administratiei Prezidentiale intalnirea a avut loc intre cele doua sesiuni de lucru ale.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )