Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cand va fi finalizat Pasajul Piata Sudului din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cand va fi finalizat Pasajul Piata Sudului din Bucuresti

Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrarilorla toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit terminate pana pe 30 iunie, astfel ca proiectul pentru pasajul. continuă pe Antena3

Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018. Cum au scazut lucrarile la pasaj, intr-o luna, de la 80% la 53% grad de finalizare

Proiectul Pasajului de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018, anunta duminica Primaria Capitalei, intr-un comunicat citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrarilor la toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit finalizate pana pe 30 iunie. Din comunicatul Primariei reiese ca lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere - Piata Sudului, finantate prin Programul Operational Regional 2007-2013, axa prioritara 2, sunt realizate in prezent in procent de 53,63%. Reamintim ca la inceputul lunii iunie 2016, municipalitatea anuntase ca, la data de 1 iunie, gradul de finalizare al lucrarilor la Pasajul de la Piata Sudului este de 80% si ca proiectul este in grafic pentru termenul limita de finalizare, stabilit la 30 iunie 2016.

A doua prelungire a termenului de incheiere a lucrarilor de la Arcul de Triumf, pasajul Piata Sudului, Spitalul Victor Gomoiu si Observatorul Astronomic: Obiectivele ar trebui finalizate pana la 30 octombrie

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 30 octombrie termenul de finalizare a lucrarilor facute din fonduri europene la toate obiectivele din Capitala care.

Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018

Lucrarile la Pasajul de la Piata Sudului din Capitala regreseaza. Termenul de finalizare a lucrarilor la toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit terminate pana pe 30 iunie a fost prelungit de Guvern pana la 31 decembrie 2018.

O noua amanare: Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018

Primaria Capitalei, a anuntat duminica printr-un comunicat de presa remis Agerpres si citat de Hotnews ca proiectul Pasajului de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018. De asemenea,.

Piata imobiliara din Capitala a explodat: Apartamentele vechi s-au scumpit din luna iunie

Pretul apartamentelor vechi din Capitala a crescut in luna iunie, ajungand la cea mai mare valoare din ultimii cinci ani. Pretul mediu al apartamentelor vechi din Bucuresti a crescut de la 78. 400 de.

FOTO. Inaugurarea celor doua Comandamente NATO din Bucuresti. Iohannis: Romania este un aliat credibil

Cele doua Comandamente NATO din Bucuresti au fost declarate oficial gata de lupta, intr-o ceremonie la care a asistat, vineri, si presedintele Klaus Iohannis.

FOTO. Iohannis asista la inaugurarea celor doua Comandamente NATO din Bucuresti. Romania este un aliat credibil

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, vineri, la ora 10, la sediul Comandamentului Multinational de Divizie Sud-Est MND-SE HQ) din Bucuresti.

Medic militar din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Procurorii DNA l-au retinut astazi pe Adrian Gabriel Ilie, medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti, fiind cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Un adevarat arsenal de arme au fost descoperite la un hotel de lux din Bucuresti in urma unor perchezitii

Peste 50 de arme au fost descoperite de politisti in urma unor perchezitii la un hotel de lux din Bucuresti. Armele erau ascunse intr-un magazin in care se vindeau obiecte vestimentare si de.

Firea: Arcul de Triumf si Pasajul de la Piata Sudului se vor finaliza pana la 30 octombrie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, joi, ca in cursul saptamanii viitoare va initia o sedinta de lucru privind toate obiectivele de investitii cu finantare europeana care si-au depasit termenele de finalizare, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )