Libnet.ro
UNICEF

06:00

Piata imobiliara din Capitala a explodat: Apartamentele vechi s-au scumpit din luna iunie

B1 B1,
Piata imobiliara din Capitala a explodat: Apartamentele vechi s-au scumpit din luna iunie

Pretul apartamentelor vechi din Capitala a crescut in luna iunie, ajungand la cea mai mare valoare din ultimii cinci ani. Pretul mediu al apartamentelor vechi din Bucuresti a crescut de la 78. 400 de. continuă pe B1

Grupul Rothschild, proiect extins pe piata imobiliara din Romania

Proiectul Pipera Residential Park va fi extins cu inca 50 de vile fata de cele 34 deja realizate, investitia fiind facuta tot de catre grupul financiar francez Rothschild impreuna cu de.

Tragedie! Un barbat a murit intr-o statie de troleibuz din Capitala

Final tragic pentru un barbat! A murit chiar in statia de troleibuz, scrie publika. md. Cazul s-a intamplat vineri dimineata pe strada Miorita din Capitala. Varsta barbatului este de.

Bangladesh: 20 de persoane, tinute prizoniere intr-un restaurant din capitala statului. Gruparea SI a revendicat atacul armat

Mai multi barbati inarmati au intrat, vineri, intr-un restaurant din capitala Bangladeshului, Dhaka, unde au deschis focul.

Jaf armat pe aeroportul din capitala Albaniei: Vehicul blindat plin cu bani a fost atacat si jefuit

Un vehicul blindat pe platforma aeroportului din capitala Albaniei, Tirana a fost atacat, joi, de trei persoane inarmate si mascate in timp ce agentii de securitate mutau o mare suma de bani din acest.

Subsolul Spitalului CF 2 din Capitala, inundat din cauza furtunii (VIDEO)

A fost prapad in mai multe zone din Capitala, dupa o furtuna de doar cateva minute, arata B1 TV. Au fost probleme pe Calea Dorobanti, in Pasajul Victoriei sau zona Garii de Nord. Aici, din.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. 20 de civili au fost ucisi, toti straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. 20 de civili au fost ucisi, toti fiind cetateni straini.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. Cel putin 20 de civili au fost ucisi, majoritatea straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. Cel putin 20 de civili au fost ucisi .

Bangladesh: 6 teroristi ucisi 13 ostatici eliberati dupa ce au fost tinuti prizoniere intr-un restaurant din capitala statului. Gruparea SI a revendicat atacul armat

Sase teroristi au fost lichidati si 13 ostatici au fost eliberati de echipele de comando ale fortelor de securitate din Bangladesh, care au luat sambata cu asalt restaurantul din Dhaka unde mai multi oameni au fost luati ostatici vineri seara, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters.

Un medic de la Spitalul Militar din Capitala, retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul Militar din Bucuresti a fost retinut joi pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie dupa ce a luat mita 1. 000 de euro pentru operatii de rinoplastie. Procurorii l-au retinut pe.

Estimari: Brexit va lovi puternic piata media din Marea Britanie, publicitatea va suferi moderat, toata Europa risca pierderi

Efectele Brexit-ului asupra pietei de media si publicitate au facut obiectul unor noi analize in ultimele zile, iar acestea sugereaza ca, in timp ce piata britanica de publicitate ar urma sa sufere moderat, piata europeana se confrunta la randul ei cu riscuri, iar media britanice ar putea fi suferi multa vreme de acum inainte.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )