Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un candidat la alegerile FRF acuza: Se vor face potlogarii pentru Gica Popescu

Online Sport Online Sport,
Un candidat la alegerile FRF acuza: Se vor face potlogarii pentru Gica Popescu

Sorin Raducanu, unul dintre candidatii intrati in cursa electorala pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca la alegerile din 5 martie se vor face potlogarii pentru directionarea voturilor spre Gica Popescu. continuă pe Online Sport

Alegeri europarlamentare: Curtea Suprema desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central

Curtea Suprema desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare. Cei cinci judecatori vor fi alesi prin tragere la sorti intr-o sedinta publica.

Duane Butcher: Judecatorii si procurorii corecti isi vor face treaba in cazul lui Chitoiu.

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, a declarat joi, referitor la solicitarea DNA de incepere a urmaririi in cazul lui Chitoiu, ca judecatorii si procurorii corecti isi vor face treaba, precizand ca un sistem puternic de justitie este parte a unei tari puternice, informeaza Mediafax. Declaratia a fost facuta de Duane Butcher la finalul conferintei in care a fost prezentat raportul de activitate al Directiei Nationale Anticoruptie pentru 2013, insarcinatul cu .

Ce vor face Angelina Jolie si Brad Pitt la Oscaruri?

Organizatorii Premiilor Oscar, care vor avea loc pe 2 martie la Los Angeles, tocmai au anuntat ca cel mai celebru cuplu al lumii isi face aparitia pe covorul rosu la prestigioasa ceremonie. Brad Pitt joaca in 12 Years a Slave, filmul favorit din acest an, iar Angelina.

Noi platim examenele reale. Profesorii nu vor primi bani pentru corectarea lucrarilor la simulari

In pofida faptului ca semestrul al doilea este cel mai complicat din ultimii 25 de ani pentru profesori din cauza numeroaselor simulari, dascalii nu vor primi bani in plus la salariu pentru corectarea lucrarilor.

Ucrainenii din estul rusofon spun ca nu mai vor sa plateasca pentru vestul tarii.

Numerosi ucraineni din Donetk, centrul regiunii miniere Donbas, din estul Ucrainei, castiga din ce in ce mai putin si spun ca nu mai vor sa plateasca pentru regiunile din vest, relateaza AFP, conform Mediafax. Aici, muncim pentru cei din Kiev si din vest, spune cu indignare Nina Aleksandrovna, in varsta de 72 de ani, care primeste o pensie de aproximativ 100 de dolari pe luna. Citeste si: Presedintele interimar al Ucrainei considera separatismul un pericol real Preturile cresc tot .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )