Libnet.ro
UNICEF

15:00

Noi platim examenele reale. Profesorii nu vor primi bani pentru corectarea lucrarilor la simulari

Antena3 Antena3,
Noi platim examenele reale. Profesorii nu vor primi bani pentru corectarea lucrarilor la simulari

In pofida faptului ca semestrul al doilea este cel mai complicat din ultimii 25 de ani pentru profesori din cauza numeroaselor simulari, dascalii nu vor primi bani in plus la salariu pentru corectarea lucrarilor. continuă pe Antena3

Profesorii nu vor primi bani in plus pentru corectarea lucrarilor la simulari

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, vineri, ca, in pofida faptului ca semestrul al doilea este cel mai complicat din ultimii 25 de ani pentru profesori din cauza numeroaselor simulari, acestia nu vor primi bani in plus la salariu pentru corectarea lucrarilor.

Curtea de Apel decide marti ce pedepse vor primi cei opt inculpati din dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti CAB) se pronunta marti in dosarul Transferurilor, in care opt oameni din fotbal sunt acuzati de inselaciune, spalare de bani si evaziune fiscala. Avocatii celor opt - Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Gheorghe Netoiu si fratii Ioan si Victor Becali - au cerut pe 10 februarie respingerea apelului declarat de procurori si mentinerea deciziei Tribunalului Bucuresti, care i-a achitat pe inculpati.

Profesorii vor trebui sa aiba aprobarea ISMB pentru excursii si tabere in afara Capitalei

Excursiile, expeditiile si alte activitati de timp liber care se desfasoara in afara Capitalei vor avea nevoie de aprobarea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, prevede o procedura publicata pe.

Profesorii vor trebui sa aiba aprobarea inspectoratului pentru excursii si tabere in afara Capitalei

Excursiile, expeditiile si alte activitati de timp liber care se desfasoara in afara Capitalei vor avea nevoie de aprobarea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, prevede o procedura publicata pe site-ul institutiei, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )