Libnet.ro
UNICEF

17:00

Curtea de Apel decide marti ce pedepse vor primi cei opt inculpati din dosarul Transferurilor

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Apel decide marti ce pedepse vor primi cei opt inculpati din dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti CAB) se pronunta marti in dosarul Transferurilor, in care opt oameni din fotbal sunt acuzati de inselaciune, spalare de bani si evaziune fiscala. Avocatii celor opt - Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Gheorghe Netoiu si fratii Ioan si Victor Becali - au cerut pe 10 februarie respingerea apelului declarat de procurori si mentinerea deciziei Tribunalului Bucuresti, care i-a achitat pe inculpati. continuă pe Hotnews

Quentin Tarantino si Scarlett Johansson vor primi cate un premiul Cesar onorific

Regizorul Quentin Tarantino si actrita Scarlett Johansson vor participa la gala Premiilor Cesar, echivalentul francez al Oscarurilor, vineri, la Paris, cu doua zile inainte de decernarea premiilor Academiei de Film Americane. Cei doi vor primi premii onorifice, scrie AFP.

Primarii vor primi in an electoral lefuri mai mari chiar si cu 50%

UPDATE:Camera Deputatilor a aprobat, marti, majorarea salariilor primarilor de la 1 iulie 2014, un amendament in acest sens fiind introdus la ordonanta 103/2013, la propunerea vicepremierului Liviu.

Delegatia Permanenta PNL decide, marti seara, daca liberalii se retrag de la guvernare.

Delegatia Permanenta a PNL este asteptata sa transeze, marti seara, situatia din USL, o decizie anticipata de liderii partidului fiind retragerea ministrilor liberali din Guvern, conform Mediafax. Daca la sedinta convocata, marti, de la ora 19. 00, la Palatul Parlamentului, PNL decide sa-si retraga ministrii din Guvern, este de asteptat ca acestia sa-si depuna demisiile miercuri, inaintea sedintei de Guvern. Citeste si: SURSE: UDMR ar putea intra la guvernare Anuntul convocarii Delegatiei .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )