Libnet.ro
UNICEF

19:00

Candidatii la BAC din Prahova, cel mai mare procent de experimentati la proba orala de limba romana, din tara

Adevărul Adevărul,
Candidatii la BAC din Prahova, cel mai mare procent de experimentati la proba orala de limba romana, din tara

77,69% dintre candidatii din Prahova care au sustinut proba orala de limba si literatura romana la examenul de bacalaureat au obtinut calificativul experimentati, cel mai mare procent la nivel national. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP: Este cel mai mare proiect la nivel bugetar, de peste 260 milioane euro (VIDEO)

Aflat la Institutul de Fizica de la Magurele pentru lansarea proiectului ELI-NP, premierul Victor Ponta a declarat ca acesta este cel mai mare proiect la nivel bugetar al Romaniei, depasind suma de 260 milioane.

Vodafone vrea sa preia Kabel Deutschland, cel mai mare operator TV prin cablu din Germania

Grupul britanic de telecomunicatii Vodafone discuta preluarea Kabel Deutschland, cel mai mare operator de televiziune prin cablu din Germania, cu o capitalizare de piata de peste 7 miliarde euro, transmite Bloomberg, citat de Mediafax .

Subiectele Zilei: Cazul Posta Romana: Bani grei pentru reparatii scumpe si tratamente inexistente; Incepe constructia laserului de la Magurele. Cum va arata cel mai mare proiect de cercetare din Europa; Dezvaluirile fostilor parteneri ai lui Voiculescu

Zgarie-norii Romaniei: Sky Tower, cea mai inalta cladire, turnul combinatului din Baia Mare, mai mare ca Turnul Eiffel. Cazanciuc, despre numirea la CEDO: Daca Iulia Motoc s-a prezentat cel mai bine, ea va fi aleasa. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

Vodafone discuta preluarea Kabel Deutschland, cel mai mare operator de TV prin cablu din Germania

Vodafone discuta preluarea Kabel Deutschland, celui mai mare operator de televiziune prin cablu din Germania, cu o piata de capital de peste 7 miliarde de euro. Dupa compania britanica de telecomunicatii a confirmat.

FOTOGALERIE Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, inaugurat in judetul Giurgiu

Metodele alternative pentru producerea de energie electrica incep sa prinda si in Romania. Cel mai mare parc fotovoltaic din tara a fost inaugurat oficial vineri, 14 iunie, in satul Uiesti comuna Bucsani) din judetul Giurgiu.

Premiera MONDIALA la cel mai mare concurs de Miss din SUA. Cum arata CORPUL castigatoarei

Nicole Kelly, castigatoarea concursului de frumusete Miss Iowa, are 23 de ani si nu s-a ferit sa faca nimic in viata. I-a convins pe jurati ca merita sa reprezinte statul Iowa la concurul Miss America si.

Cel mai mare laser din lume incepe aventura de la Magurele: se inagureaza santierul constructiei unde va fi ELI-NP

Constructia superlaserului de la Magurele, ELI-NP, va incepe in perioada urmatoare, maine. 14 iunie, urmand sa fie inaugurat santierul.

Caru' cu Vedete: Cel mai mare secret al surorilor de la Roller Sis! Relatia lesbiana pe care o au e minciuna pe langa asta; Si-a scos sfarcurile la inaintare si i-a facut pe barbati sa se uite jenati la ea; Sexy! Madalina Ghenea arata tot, pe plaja!

Anca Badiu vrea sa scape de sanii de 5 kg: Am probleme mari de sanatate. Barbatii sunt inebuniti dupa bustul ei, insa ea il vede ca pe un. In ipostaza asta chiar ca n-ai vazut-o pana acum. Pamfile, o gospodina obosita si neingrijita!Doar cine a fost plecat in vreo.

Astazi incepe, la Magurele, construirea celui mai mare laser din lume

Consortiul condus de grupul austriac Strabag, din care mai fac parte companiile Zublin si Aedificia Carpati, va incepe, astazi, la Magurele, constructia cladirii care va adaposti cel mai mare laser din lume.

VIDEO Adolescenta cu un IQ mai mare decat al lui Albert Einstein spune ca nu se compara cu marele fizician

Albert Einstein, conform scorurilor inregistrate de alti oameni la testul Mensa, nu mai este cel mai inteligent om. Totusi, fata de 13 ani care detine recordul spune ca o comparatie cu unul dintre cei mai mari fizicieni nu e corecta si nu vrea o astfel de faima.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )