Libnet.ro
UNICEF

14:01

Candidatura lui Becali pentru un colegiu de deputat in Sectorul 6, validata de CNEx al PNL

Antena3 Antena3,
Candidatura lui Becali pentru un colegiu de deputat in Sectorul 6, validata de CNEx al PNL

30 - Consiliul National Executiv CNEx ) al PNL a validat, vineri, candidatura lui George Becali din partea formatiunii pentru un colegiu de deputat in Sectorul 6 din Capitala, sustin surse politice. continuă pe Antena3

Johannis, despre candidatura lui Becali: Nu sunt convins ca astfel de racolari dau rezultate.

Liderul FDGR si primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, joi, ca nu a fost surprins de candidatura lui George Becali din partea USL la alegerile parlamentare, dar ca nu este convins ca astfel de racolari a unor candidati care atrag voturi dau si rezultate semnificative, transmite Mediafax. Intrebat, intr-o conferinta de presa, daca este surprins de candidatura lui George Becali, din partea USL, la alegerile parlamentare, Klaus Johannis a raspuns ca nu este, transmite corespondentul .

CRIN ANTONESCU, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Nu de oi se incurca ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si cel al PC, Daniel Constantin, au vorbit miercuri seara despre mitingul USL de pe Arena Nationala, despre Congresul PPE de la Bucuresti, dar si despre liberalizarea lui Gigi Becali, potrivit Realitatea. net. Iata principalele declararatii ale lui Antonescu la Realitatea TV: Noi cu poporul. PDL cu europenii e destul de putin adevarat pentru ca alti europeni decit noi si decat cei din PPE, anume liberalii, socialistii, au fost reprezentati si au fost .

Mihai Razvan Ungureanu: Candidatura lui Becali este un troc politic. in locul lui Antonescu, mi-ar fi rusine sa ma uit la portretele Bratienilor

Presedintele Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu considera candidatura lui Gigi Becali la parlamentare un troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a carui fantezie politica nu are margini, afirmand ca in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )