Libnet.ro
UNICEF

19:30

Capturi de droguri de 16 milioane de euro, facute in 2014 de procurorii DIICOT

Adevărul Adevărul,
Capturi de droguri de 16 milioane de euro, facute in 2014 de procurorii DIICOT

DIICOT a confiscat droguri in valoare de 16 milioane de euro, a depistat cinci laboratoare clandestine si a identificat 37 de substante psihoactive noi, a declarat, vineri, procurorul sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, la prezentarea raportului de activitate a institutiei pentru anul 2014. continuă pe Adevărul

Polonezii de la AmRest preiau cafenelele Starbucks din Romania si Bulgaria intr-o tranzactie de 16 milioane de euro

Grupul polonez AmRest Holdings, operatorul celui mai mare lant de restaurante din Europa Centrala, a anuntat preluarea francizei de cafenele Starbucks in Romania si Bulgaria, intr-o tranzactie estimata la 16 milioane de euro.

Droguri de peste 16 milioane de euro, confiscate anul trecut de DIICOT

DIICOT a confiscat droguri in valoare de 16 milioane de euro, a depistat cinci laboratoare clandestine si a identificat 37 de substante psihoactive noi, a declarat, vineri, procurorul sef adjunct al DIICOT.

Raport: ANRP a emis titluri de plata de aproape 130 de milioane de euro in anul 2014, privind proprietatile nationalizate

Autoritatea Nationala pentru Restiturirea Proprietatilor ANRP) a emis titluri de plata de aproape 130 de milioane de euro in anul 2014, pentru despagubirea titularilor unor dosare de restituire a proprietatilor nationalizate de comunisti, Guvernul avand nevoie sa faca si o rectificare bugetara in decembrie 2014 pentru asigurarea fondurilor necesare, a informat ANRP, in raportul sau de activitate.

DGAF a identificat un prejudiciu de 1,7 milioane euro in domeniul concursurilor scolare

Inspectorii DGAF au identificat un prejudiciu de peste 7,6 milioane lei cca 1,7 milioane euro) cauzat bugetului de stat prin sustragerea de la plata obligatiilor fiscale de catre o fundatie, care avea drept scop principal de activitate organizarea de concursuri si teste de evaluare in educatie pentru elevi si studenti, in unitati de invatamant la nivel national.

Administratorul portului Constanta a facut un profit de 20 mil. euro in 2014

CN Administratia Porturilor Maritime Constanta, care administreaza Portul Constanta, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 62 milioane euro 275 milioane lei), mai mare cu 4%, si un profit brut de 20 milioane euro 92 milioane lei, in.

Prejudiciu de 1,7 milioane euro in urma concursurilor scolare Evaluare in educatie, unde elevii plateau taxa ca sa participe - Ministerul Finantelor

Politistii au efectuat astazi perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie, scrie Mediafax. Ministerul Finantelor a anuntat ca fundatia a generat un prejudiciu de 1,7 milioane euro, din cauza faptului ca nu si-a platit obligatiile fiscale. Fundatia a incheiat protocoale cu Ministerul Educatiei in 2008-2013, in baza carora a organizat la nivel national concursuri in scoli, pentru care a perceput taxe de participare de 20 lei/copil, desi se obliga sa asigure fonduri pentru aceste concursuri. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca in scolile de stat nu se mai organizeaza concursuri cu taxa din decembrie 2014.

Romania a incasat peste 460 milioane euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana ne-a rambursat, in primele doua luni din 2015, fonduri cu o valoare de peste 460 milioane euro, aferente aplicatiilor de plata transmise anul trecut, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE) trimis astazi redactiei.

Delhaize a platit 14 milioane euro pentru achizitii, in principal pe magazinele Angst

Grupul belgian Delhaize, care detine supermarketurile Mega Image si Shop and Go, a cheltuit in ultimul trimestru al anului trecut 14 milioane de euro pentru achizitii, in principal pentru cele 20 de magazine Angst, si a constituit un provizion de 5 milioane de euro pentru amenda de la Consiliul Concurentei, arata un raport al rezultatelor financiare pe 2014 emis de Delhaize.

Primele brute subscrise ale CertAsig au crescut la 13 milioane de euro in 2014

CertAsig, o companie de asigurari independenta cu sediul in Romania si operatiuni in Romania, Turcia si Bulgaria, a realizat in 2014 o crestere de 8%, ajungand la prime brute subscrise in valoare de 13 milioane de euro, fata de 12 milioane in 2013, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

Topul celor mai bogati fotbalisti - Cristiano Ronaldo, lider cu 210 milioane de euro

Jurnalistii de la goal. com au realizat un top al celor mai bogati fotbalisti din lume, ierarhia fiind condusa de Cristiano Ronaldo. Castigator al ultimului Balon de Aur, lusitanul a castigat pana acum 210 milioane de euro. Vedeta celor de la Real Madrid este urmata de Lionel Messi 200 de milioane de euro) si Neymar 135 de milioane de euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )