Libnet.ro
UNICEF

17:30

Droguri de peste 16 milioane de euro, confiscate anul trecut de DIICOT

România Liberă România Liberă,
Droguri de peste 16 milioane de euro, confiscate anul trecut de DIICOT

DIICOT a confiscat droguri in valoare de 16 milioane de euro, a depistat cinci laboratoare clandestine si a identificat 37 de substante psihoactive noi, a declarat, vineri, procurorul sef adjunct al DIICOT. continuă pe România Liberă

Romania a incasat peste 460 milioane euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana ne-a rambursat, in primele doua luni din 2015, fonduri cu o valoare de peste 460 milioane euro, aferente aplicatiilor de plata transmise anul trecut, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE) trimis astazi redactiei.

Capturi de droguri de 16 milioane de euro, facute in 2014 de procurorii DIICOT

DIICOT a confiscat droguri in valoare de 16 milioane de euro, a depistat cinci laboratoare clandestine si a identificat 37 de substante psihoactive noi, a declarat, vineri, procurorul sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, la prezentarea raportului de activitate a institutiei pentru anul 2014.

Industria auto s-a finantat prin factoring cu peste 340 milioane euro

Industria auto a fost finantata anul trecut prin operatiuni de factoring intern si extern cu peste 340 milioane de euro, reiese dintr-un studiu derulat la inceputul anului de catre Asociatia Romana de Factoring ARF).

Polonezii de la AmRest preiau cafenelele Starbucks din Romania si Bulgaria intr-o tranzactie de 16 milioane de euro

Grupul polonez AmRest Holdings, operatorul celui mai mare lant de restaurante din Europa Centrala, a anuntat preluarea francizei de cafenele Starbucks in Romania si Bulgaria, intr-o tranzactie estimata la 16 milioane de euro.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici: Romania a incasat in acest an peste 460 milioane de euro de la Comisia Europeana

Romania a inregistrat in luna februarie o absorbtie a fondurilor UE de peste 460 milioane de euro, incluse in trei programe. Rata de absorbtie era de peste 52% la sfarsitul lunii trecute, potrivit unui comunicat.

DGAF a identificat un prejudiciu de 1,7 milioane euro in domeniul concursurilor scolare

Inspectorii DGAF au identificat un prejudiciu de peste 7,6 milioane lei cca 1,7 milioane euro) cauzat bugetului de stat prin sustragerea de la plata obligatiilor fiscale de catre o fundatie, care avea drept scop principal de activitate organizarea de concursuri si teste de evaluare in educatie pentru elevi si studenti, in unitati de invatamant la nivel national.

Fonduri de peste 300 de milioane de euro pentru fermieri, prin doua componente ale noului PNDR scoase in consultare publica

Fermierii vor putea derula proiecte europene cu finantari totale de circa 300 de milioane de euro asigurate de Uniunea Europeana si de Guvern, prin doua componente ale noului Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014-2020, pentru care proiectele ghidurilor solicitantului au fost lansate joi in dezbatere publica. Finantarile ar putea fi disponibile din 25 martie, sustin oficiali din Ministerul Agriculturii.

AEP a terminat calculele. Cati bani s-au cheltuit la alegerile prezidentiale de anul trecut

Autoritatea Electorala Permanenta a precizat, vineri, ca la alegerile prezidentiale din 2014 s-au cheltuit 39. 298 de euro din totalul fondurilor bugetare aprobate de 43. 405 euro, sumele neutilizate urmand sa fie restituite Fondului de rezerva al Guvernului.

Raport: ANRP a emis titluri de plata de aproape 130 de milioane de euro in anul 2014, privind proprietatile nationalizate

Autoritatea Nationala pentru Restiturirea Proprietatilor ANRP) a emis titluri de plata de aproape 130 de milioane de euro in anul 2014, pentru despagubirea titularilor unor dosare de restituire a proprietatilor nationalizate de comunisti, Guvernul avand nevoie sa faca si o rectificare bugetara in decembrie 2014 pentru asigurarea fondurilor necesare, a informat ANRP, in raportul sau de activitate.

Piata de factoring a stagnat anul trecut la 2,7 miliarde euro. Sectorul constructiilor s-a finantat cel mai mult prin factoring intern

Piata de factoring a atins anul trecut 2,7 miliarde euro, situandu-se la aproximativ acelasi nivel din 2013, in conditiile in care companiile de profil se asteptau la o contractie a industriei de circa 10%, insa in a doua parte a anului a recuperat, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )