Libnet.ro
UNICEF

10:00

Carambol cu masini pe o autostrada din SUA. Peste 70 de masini implicate si zeci de oameni raniti

Antena3 Antena3,
Carambol cu masini pe o autostrada din SUA. Peste 70 de masini implicate si zeci de oameni raniti

Peste 70 de masini au fost implicate in caramboluri pe o autostrada din Statele Unite. Asta pentru ca zona a fost acoperita cu un strat de 25 de centimetri de zapada. Astfel, o parte din autostrada statului. continuă pe Antena3

Bursele din SUA si Canada au inchis in urcare

Bursele din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in urcare.

Bursele din SUA si Canada au inchis in scadere

Principalele burse din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Samsung se asteapta sa vanda peste 70 de mil. de smartphone-uri Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

Noile Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge se vor vinde bine. Cel putin asta sustin reprezentantii Samsung, care se asteapta ca cele doua varfuri de gama lansate la inceputul lunii martie sa depaseasca pragul de 70 de milioane de unitati vandute.

FOTO/VIDEO Cum se obtine o viza temporara in SUA: Peste 90% din cei 42.000 de romani care au solicitat anul trecut astfel de vize le-au obtinut

Numarul romanilor care aplica pentru vize temporare in Statele Unite ale Americii SUA) a crescut in ultimii doi ani, in timp ce rata de refuz a acestora a scazut de la 37,3% in anul fiscal 2007 la sub 10% in anul fiscal 2014, a declarat miercuri Henry Leighton, consulul general al SUA la Bucuresti. Rata de refuz a vizelor a fost foarte mare inainte ca Romania sa adere la Uniunea Europeana. In general cu cat o tara este mai stabila si prospera cu atat este mai probabil ca rata de refuz sa fie mica, iar la nivel individual conteaza foarte mult ca cel care solicita viza sa demonstreze ca are legaturi foarte puternice si lucruri la care sa se intoarca in tara din care pleaca, a spus acesta. Vezi in articol ce documente iti trebuie pentru a obtine o viza temporara in SUA, cat te costa si cum decurge un interviu.

Bursele din SUA si Canada au deschis in coborare

Bursele din Statele Unite ale Americii si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Faze Tari: Seamana perfect, desi nu sunt nici macar rude; Credeau ca au disparut complet, dar s-au trezit cu un exemplar esuat pe plaja; A cazut din copac si s-a intalnit cu Iisus! Povestea halucinanta a unei fetite de 12 ani din SUA

A cerut nota de plata si nu i-a venit sa creada. Pentru ce a fost nevoita sa plateasca o femeie. Gitte Denteneer, o femeie din Belgia, a ramas cu gura. Un barbat nu mai are voie sa se apropie de animale! In ce hal a fost gasit langa un caine husky!Kenneth Kellmer, un barbat de 41 de ani din SUA, risca.

Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Dezastrul din Siria: Peste 220.000 de persoane au murit de la izbucnirea conflictului

Razboiul din Siria s-a soldat cu peste 220. 000 de morti de la izbucnirea revoltei impotriva regimului lui Bashar Al-Assad pe 15 martie 2011, a indicat joi Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), citat .

Un avion a iesit de pe pista in timpul aterizarii pe aeroportul din Hiroshima: Peste 20 de persoane au fost ranite

Cel putin 23 de oameni au fost raniti dupa ce un avion a iesit de pe pista in timpul aterizarii pe aeroportul din Hiroshima. Din primele informatii, aeronava companiei Asiana Airlines a depasit pista,.

Bilantul tragic al conflictului din Ucraina. Peste 6.000 de morti si 15.400 de raniti in aproape un an de la declansare

Conflictul armat din estul Ucrainei s-a soldat cu peste 6. 100 de morti si 15. 400 de raniti in aproape un an de la declansare, a anuntat luni Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare OCHA), citat de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )