Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bilantul tragic al conflictului din Ucraina. Peste 6.000 de morti si 15.400 de raniti in aproape un an de la declansare

Antena3 Antena3,
Bilantul tragic al conflictului din Ucraina. Peste 6.000 de morti si 15.400 de raniti in aproape un an de la declansare

Conflictul armat din estul Ucrainei s-a soldat cu peste 6. 100 de morti si 15. 400 de raniti in aproape un an de la declansare, a anuntat luni Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare OCHA), citat de . continuă pe Antena3

Criza din Ucraina: Cheltuielile militare au crescut puternic in Europa de Est

Conflictul ucrainean determina o crestere semnificativa a cheltuielilor militare nu numai in Ucraina si Rusia, ci si in Polonia si statele baltice. Statele NATO din Europa de Vest inregistreaza, in majoritate, scaderi sau stagnare. Iar la nivel mondial, cheltuielile militare sunt in usoara scadere, afirma un nou studiu publicat de Institutul pentru Studii de Pace de la Stockholm SIPRI).

Un spital din Ucraina, atacat cu obuze in duminica Pastelui

Un spital din Donetk, bastion al separatistilor prorusi in estul Ucrainei, a fost duminica, in ziua Pastelui ortodox, tinta unui atac cu obuze, au anuntat autoritatile locale, precizand ca tirurile nu au.

GALERIE FOTO. Un fotoreporter roman in prima linie a razboiului din Ucraina

O ploaie marunta biciuie parbrizul Mitsubishiului Pajero vopsit in culori de camuflaj, iar inauntru Robert Plant a ajuns deja la punctul culminant din Stairway to heaven: And as we wind up down the road, our shadows taller than our souls . euro156;. Sunt pe drum intre Berdyanskoe si Shirokine spre ultimul post al armatei ucrainiene inante de zona ocupata de DNR iar soferul, si el in haine de camuflaj ca si masina, pare ca vrea sa imi dea senzatia unei curse de formula 1, doar ca noroiul sau iarbaa umeda ne fac sa alunecam si sa iesim des de pe drumul improvizat.

Un avion a iesit de pe pista in timpul aterizarii pe aeroportul din Hiroshima: Peste 20 de persoane au fost ranite

Cel putin 23 de oameni au fost raniti dupa ce un avion a iesit de pe pista in timpul aterizarii pe aeroportul din Hiroshima. Din primele informatii, aeronava companiei Asiana Airlines a depasit pista,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )